Ξεκίνησαν το ταξίδι για την Ελλάδα τα νέα πυροσβεστικά οχήματα

Ξεκίνησαν το ταξίδι για την Ελλάδα τα νέα πυροσβεστικά οχήματα Ξεκίνησαν το ταξίδι για την Ελλάδα τα νέα πυροσβεστικά οχήματα Ξεκίνησαν το ταξίδι για την Ελλάδα τα νέα πυροσβεστικά οχήματα Ξεκίνησαν το ταξίδι για την Ελλάδα τα νέα πυροσβεστικά οχήματα Ξεκίνησαν το ταξίδι για την Ελλάδα τα νέα πυροσβεστικά οχήματα

Ξεκίνησαν το ταξίδι για την Ελλάδα τα νέα πυροσβεστικά οχήματα δασοπυρόσβεσης τύπου CCF 4X4 που θα ενσωματωθούν στο στολο της ΕΠΟΜΕΑ Αιγάλεω και θα συνδράμουν στην αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών στην χώρα μας.

Μεγάλη βοήθεια στην εύρεση αυτών τον οχημάτων δεχτήκαμε από την Γαλλική ομάδα PUI (Pompieres de l'Urgence Internationale), μια ομάδα με την οποία συνεργαζόμαστε και αλληλοστηριζομαστε κυρίως σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. 

Και οι δύο ομάδες, μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εθελοντικών Ομάδων Πολιτικής Προστασίας (EVOLSAR), είχαν έρθει σε επικοινωνία και η γαλλική ομάδα είχε αποστείλει κλιμάκιο εθελοντών που συνέδραμε μαζί με την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. στις καταστροφικές πυρκαγιές της Εύβοιας τον Αύγουστο 2021.

Τα οχήματα την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι στην Αθήνα

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');