Υγειονομική κάλυψη της συναυλίας Scorpion και Alice Cooper στο ΟΑΚΑ, Τετάρτη 6/7/2022.

Υγειονομική κάλυψη της συναυλίας Scorpion και Alice Cooper στο ΟΑΚΑ, Τετάρτη 6/7/2022. Υγειονομική κάλυψη της συναυλίας Scorpion και Alice Cooper στο ΟΑΚΑ, Τετάρτη 6/7/2022. Υγειονομική κάλυψη της συναυλίας Scorpion και Alice Cooper στο ΟΑΚΑ, Τετάρτη 6/7/2022. Υγειονομική κάλυψη της συναυλίας Scorpion και Alice Cooper στο ΟΑΚΑ, Τετάρτη 6/7/2022. Υγειονομική κάλυψη της συναυλίας Scorpion και Alice Cooper στο ΟΑΚΑ, Τετάρτη 6/7/2022.

Υγειονομική κάλυψη της συναυλίας Scorpion και Alice Cooper στο ΟΑΚΑ, Τετάρτη 6/7/2022.
Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. με την παρουσία εξήντα πέντε (65) εθελοντών, δύο (2) ασθενοφόρων και δύο (2) γιατρών φρόντισε για την ασφάλεια των θεατών καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας.
Scorpions και Alice Cooper έδειξαν στη συναυλία στο ΟΑΚΑ ότι παρά τα χρόνια, που κουβαλούν στην πλάτη, γνωρίζουν όσο λίγοι την τέχνη του ροκ. Θύμισαν στους παλιότερους και έμαθαν στους νεότερους, τις επιτυχίες που τους έκαναν γνωστούς σε ολόκληρο τον κόσμο.
Στο Ολυμπιακό Στάδιο βρέθηκαν πάνω από 30.000 που γέμισαν την αρένα και πολλά από τα καθίσματα.
Ξεχωριστή στιγμή στη συναυλία των Scorpions το αντιπολεμικό μήνυμα που έστειλε το θρυλικό συγκρότημα ως δείγμα στήριξης στην Ουκρανία αλλάζοντας τους στίχους «Wind of Change».

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');