Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Παπαλουκά που για άλλη μία φορά ήταν στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Παπαλουκά που για άλλη μία φορά ήταν στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Παπαλουκά που για άλλη μία φορά ήταν στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Παπαλουκά που για άλλη μία φορά ήταν στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Παπαλουκά που για άλλη μία φορά ήταν στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Παπαλουκά που για άλλη μία φορά ήταν στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η εταιρεία Papaloukas Yachting προσέφερε σκάφος της προκειμένου να μεταφέρει τους δημοσιογράφους κοντά στο σημείο που πραγματοποιούνταν ο καθαρισμός του βυθού της θάλασσας από άχρηστα ελαστικά οχημάτων, που βρέθηκαν κοντά στο νησί της Υδρούσας(Κατραμονήσι), έναντι της Βούλας, στο πλαίσιο της δράσης “Clean Ocean – Συνεισφέρουμε σ’ ένα πιο βιώσιμο μέλλον!” που πραγματοποιήθηκε στις 8 & 9 Οκτωβρίου στην Α’ πλαζ Βούλας.

Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της για την ένθερμη υποστήριξη του έργου της. Είναι πολύ σημαντική η ανάπτυξη ευρύτερων συνεργασιών, βασισμένες στο αίσθημα της αλληλοβοήθειας, για να κατορθώσουμε όλοι μαζί να παρέχουμε στους πολίτες τις συνθήκες εκείνες που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');