Ευγενική δωρεά σε δύο αλυσοπρίονα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Multistore365

Ευγενική δωρεά σε δύο αλυσοπρίονα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Multistore365 Ευγενική δωρεά σε δύο αλυσοπρίονα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Multistore365 Ευγενική δωρεά σε δύο αλυσοπρίονα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Multistore365 Ευγενική δωρεά σε δύο αλυσοπρίονα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Multistore365 Ευγενική δωρεά σε δύο αλυσοπρίονα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Multistore365

Η ιστοσελίδα www.multistore365.gr είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας, η εδρα της οποία βρίσκεται στην ΠΑΛΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ 23 – 25200  – ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ. Στo multistore365 θα συναντήσετε την μεγαλύτερη ποικιλία από γνωστά και επιτυχημένα διεθνή brands.

Έτσι, ο καταναλωτής μπορεί να διαλέξει μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί.

Στόχος του multistore365 είναι να εμπλουτίζει διαρκώς την εμπειρία του πελάτη προσφέροντάς του πρωτοποριακές δυνατότητες και εμπειρία χρήστη για τα ελληνικά δεδομένα, ενώ ταυτόχρονα παρέχει διαρκή ενημέρωση για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, τα νέα προϊόντα της διεθνούς αγοράς καθώς και την δυνατότητα να τα αποκτήσει με λίγα μόλις κλικ.

Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος τιμήθηκε με τη δωρεά του Multistore365 σε δύο βενζινοκίνητα αλυσοπρίονα, εργαλεία χρήσιμα στα χέρια των διασωστών καθώς κάθε διασωστική επιχείρηση διεξάγεται σε απαιτητικές και απρόβλεπτες συνθήκες.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');