Υγειονομική κάλυψη 9th XTERRA O.W.S. Challenge 2022

Υγειονομική κάλυψη 9th XTERRA O.W.S. Challenge 2022 Υγειονομική κάλυψη 9th XTERRA O.W.S. Challenge 2022 Υγειονομική κάλυψη 9th XTERRA O.W.S. Challenge 2022 Υγειονομική κάλυψη 9th XTERRA O.W.S. Challenge 2022 Υγειονομική κάλυψη 9th XTERRA O.W.S. Challenge 2022

Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και η TRIMORE - XTERRA Greece - ISOMAN Hellas, στο πλαίσιο του TRIMORE Multisports TOUR 2022, διοργάνωσαν σε συνεργασία με την ATHINES by The Sea (A’ πλαζ Βούλας) το αθλητικό και ψυχαγωγικό event 9th XTERRA O.W.S. Challenge 2022.
To event περιλάμβανε αγώνες κολύμβησης Ανοικτής Θαλάσσης ενηλίκων (1k, 2.5k, 5k, 10k και Super Sprint 0,2k), αγώνες κολύμβησης παιδιών των 3ων μεγάλων τάξεων του Δημοτικού και Γυμνασίου καθώς και άλλες αθλητικές, ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δραστηριότητες με σκοπό την ανάπτυξη της αθλητικής σκέψης - ιδεώδους και του αθλητισμού γενικότερα. Το event πραγματοποιήθηκε στην οργανωμένη πλαζ ATHINES by The Sea (A’ πλαζ Βούλας).
Αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική κάλυψη έφεραν εις πέρας οι εθελοντές της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών που με υποδειγματική συνεργασία αντιμετώπισαν άψογα όλα τα περιστατικά που προέκυψαν.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Race Director και επικεφαλή της TRIMORE - XTERRA Greece , Κωνσταντίνο Μητρόπαππα για την άψογη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει σε κάθε διοργάνωση της TRIMORE - XTERRA Greece.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');