Το συνεργείο Truck Center Ταραντίλης και πάλι στο πλευρό της EΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Το συνεργείο Truck Center Ταραντίλης και πάλι στο πλευρό της EΠ.ΟΜ.Ε.Α. Το συνεργείο Truck Center Ταραντίλης και πάλι στο πλευρό της EΠ.ΟΜ.Ε.Α. Το συνεργείο Truck Center Ταραντίλης και πάλι στο πλευρό της EΠ.ΟΜ.Ε.Α. Το συνεργείο Truck Center Ταραντίλης και πάλι στο πλευρό της EΠ.ΟΜ.Ε.Α. Το συνεργείο Truck Center Ταραντίλης και πάλι στο πλευρό της EΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Κατά τη μεταφορά των νέων πυροσβεστικών οχημάτων μας απο την Πάτρα στην Αθήνα, αντιμετωπίσαμε κάποιο μηχανολογικό πρόβλημα σε ένα εξ αυτών.

Το συνεργείο Truck Center Tαραντιλης που είναι πάντα στο πλευρό μας, συνέδραμε και πάλι την ομάδα μας και το όχημα έφτασε στην Αθήνα με ασφάλεια.

Η προσφορά προς την κοινωνία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής ταυτότητας της Truck Center Tαραντιλης , η οποία διακρίνεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και στους συνανθρώπους συνδράμοντας στην αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων, στηρίζοντας ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες και υποστηρίζοντας το έργο αναγνωρισμένων οργανώσεων και κοινωνικών φορέων.
Η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί για την Truck Center Tαραντιλης μια ιδιαίτερα σημαντική προτεραιότητα. Μέσα από τον εθελοντισμό, τις χορηγίες καθώς και τις δωρεές, στηρίζει εμπράκτως την κοινωνία και ευπαθείς και προωθεί δράσεις για την καινοτομία, την έρευνα και τον πολιτισμό.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');