Υγειονομική κάλυψη της παράστασης "Εκκλησιάζουσες" στα Θέατρα Πέτρας και Βράχων

Υγειονομική κάλυψη της παράστασης "Εκκλησιάζουσες" στα Θέατρα Πέτρας και Βράχων Υγειονομική κάλυψη της παράστασης "Εκκλησιάζουσες" στα Θέατρα Πέτρας και Βράχων Υγειονομική κάλυψη της παράστασης "Εκκλησιάζουσες" στα Θέατρα Πέτρας και Βράχων Υγειονομική κάλυψη της παράστασης "Εκκλησιάζουσες" στα Θέατρα Πέτρας και Βράχων Υγειονομική κάλυψη της παράστασης "Εκκλησιάζουσες" στα Θέατρα Πέτρας και Βράχων

Μια πολιτική κωμωδία-σάτιρα, από τις πιο χαρακτηριστικές του Αριστοφάνη τις «Εκκλησιάζουσες», είχε την ευκαιρία να απολαύσει εχθές το θεατρικό κοινό στο κατάμεστο Θέατρο Βράχων.
Η διασκευή και η σκηνοθεσία ανήκει στον Αλέξανδρο Ρήγα, ανεβάζοντας στη σκηνή ένα θίασο 27 ατόμων και δύο χορευτικά συγκροτήματα Κρητικού και Ποντιακού χορού.
Η ίδια παράσταση παρουσιάστηκε με εξ' ίσου μεγάλη επιτυχία πριν λίγες ημέρες και στο Θέατρο Πέτρας του Δήμου Πετρούπολης.
Η υγειονομική φροντίδα των παρευρισκομένων είχε διασφαλιστεί από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. καθώς υπάρχει πολυετής μόνιμη συνεργασία και για τα δύο Φεστιβάλ.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');