Παροχή βοήθειας στους πληγέντες της πυρκαγιάς στο Μάτι

Παροχή βοήθειας στους πληγέντες της πυρκαγιάς στο Μάτι Παροχή βοήθειας στους πληγέντες της πυρκαγιάς στο Μάτι Παροχή βοήθειας στους πληγέντες της πυρκαγιάς στο Μάτι Παροχή βοήθειας στους πληγέντες της πυρκαγιάς στο Μάτι

Περπατώντας όλες αυτές τις ημέρες ανάμεσα στις κατεστραμμένες περιοχές από την πρόσφατη πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, μιλήσαμε με αρκετό κόσμο για την περιπέτεια που έζησαν καθώς και για τις ανάγκες τους.
Έχοντας λοιπόν μία λίστα από υλικά που ζητούσαν οι κάτοικοι και με την αμέριστη στήριξη της Maria Moschou, εκπροσώπου της φιλανθρωπικής Αυστριακής Οργάνωσης Griechenlandhilfe (Βοήθεια για την Ελλάδα), επισκεφτήκαμε και σήμερα την περιοχή Μάτι. 
Η κα Μόσχου μέσω της Griechenlandhilfe, είχε φροντίσει να προμηθευτεί ότι μας είχε ζητηθεί και έτσι, με την βοήθεια τριών εθελοντών της περιοχής σπεύσαμε να τα παραδώσουμε. 
Ξεκινήσαμε από το λιμανάκι για να προσφέρουμε είδη συσκευασίας φαγητού για το συσσίτιο και προϊόντα ατομικής υγιεινής. 
Συναντήσαμε τον κο Κώστα. Το σπίτι του δεν είχε πάθει σοβαρές ζημιές, μας είχε όμως ζητήσει εργαλεία και φυτά για να ξαναφτιάξει την αυλή του. 
Σημαντική και η παρουσία των αστυνομικών και των πυροσβεστών που εποπτεύουν την περιοχή όλο το 24ωρο. Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να τους παραδώσουμε κρέμες επούλωσης εγκαυμάτων. 
Ως ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την κα Μόσχου και την Griechenlandhilfe, που από την πρώτη στιγμή της παρουσίας μας στις πληγείσες περιοχές, στέκονται συμπαραστάτες στο έργο μας, με την προσφορά του ιατροφαρμακευτικού υλικού που χρειαζόμαστε.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');