Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. στην ορκωμοσία του Δημάρχου Αθηνών Κώστα Μπακογιάννη

Ο Δήμαρχος Δήμου Αθηνών με τον Γεν. Γραμ. Συλαϊδή Στυλιανό και εθελοντή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ο Δήμαρχος Αθηνών Κώστας Μπακογιάννης / The mayor of Athens Kostas Mpakogiannis Σε επιφυλακή κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας/ Volunteer on alert during the ceremony Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην τελετή/ The civilians stormed the Academy of Platon to be present during the ceremony

Με επίσημο κάλεσμα του Δήμου Αθηνών η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. κάλυψε υγειονομικά την ορκωμοσία του Δημάρχου Αθηνών Κώστα Μπακογιάννη στην Ακαδημία Πλάτωνος.

«Να σηκώσουμε την Αθήνα ψηλά» ήταν το βασικό σύνθημα στην ομιλία του Δημάρχου Αθηνών Κώστα Μπακογιάννη. Στην εκδήλωση, που για πρώτη φορά δεν έγινε στο δημαρχιακό Μέγαρο παρευρέθηκαν πρόσωπα της πολιτικής σκηνής και μέλη της οικογένειας του Δημάρχου, ενώ στην τελετή πρωτοστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. 

Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α., παρείχε τις υπηρεσίες της στους παρευρισκόμενους με την ευκαιρία της πρόσφατης ίδρυσης του παραρτήματος ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δήμου Αθηνών. Οι εθελοντές είχαν την στήριξη της Κινητής Ιατρικής Μονάδας των LIONS, για την φροντίδα πιθανών έκτακτων περιστατικών.

Πηγή: www.lifo.gr

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');