Αποστολή άντλησης υδάτων στην περιοχή Μπούρτζι Ευβοίας

Αποστολή άντλησης υδάτων στην περιοχή Μπούρτζι Ευβοίας Αποστολή άντλησης υδάτων στην περιοχή Μπούρτζι Ευβοίας Αποστολή άντλησης υδάτων στην περιοχή Μπούρτζι Ευβοίας Αποστολή άντλησης υδάτων στην περιοχή Μπούρτζι Ευβοίας Αποστολή άντλησης υδάτων στην περιοχή Μπούρτζι Ευβοίας

Οι ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δήμου Αιγάλεω και η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δήμου Αθήνας, μετά από συνεννόηση με την με την κ. Καραμάνου Προϊσταμένη σχεδιασμού Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής και την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον Διοικητή Π. Σ. Χαλκίδος Περικλή Κουλκουβίνη, έσπευσε στην περιοχή Μπούρτζι Ευβοίας το μεσημέρι της Δευτέρα 10/8 για άντληση υδάτων.

Τις ενέργειες των δύο ομάδων ήρθαν να στηρίξουν εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δήμου Λοκρών και ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αλεποχωρίου. Με δυναμικό 25 εθελοντών συνολικά και 7 αντλιών οι εθελοντές επενέβησαν σε 12 διαφορετικά περιστατικά για άντληση υδάτων, τομή κορμών με αλυσοπρίονα, παροχή πρώτων βοηθειών και αρωγή στη μεταφορά πολιτών.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας ενώ θα συνεχιστούν και την Τρίτη 11/8 στην περιοχή των Βασιλικών σύμφωνα με την υπόδειξη των αρμόδιων αρχών.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');