Διαδικτυακό μάθημα με τον Ορθοπεδικό - Χειρουργό Ζήση Νικόλαο θέμα τα ορθοπεδικά τραύματα

Διαδικτυακό μάθημα με τον Ορθοπεδικό - Χειρουργό Ζήση Νικόλαο θέμα τα ορθοπεδικά τραύματα Διαδικτυακό μάθημα με τον Ορθοπεδικό - Χειρουργό Ζήση Νικόλαο θέμα τα ορθοπεδικά τραύματα Διαδικτυακό μάθημα με τον Ορθοπεδικό - Χειρουργό Ζήση Νικόλαο θέμα τα ορθοπεδικά τραύματα

Σε πείσμα των καιρών, η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος  φροντίζει για την εκπαίδευση των εθελοντών διαμορφώνοντας το πρόγραμμά της σύμφωνα με τις ανάγκες που απαιτεί ο κατ'οικον περιορισμός λόγω της πανδημίας COVID-19.

Με ενδιαφέρον παρακολούθησαν το μάθημα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26/11 από τον Νικόλαο Ζήση, Ορθοπεδικό χειρουργό και Δημοτικό Σύμβουλο στον δήμο Κορυδαλλού. Ο κος Ζήσης ανέλυσε τα είδη των καταγμάτων, προσδιόρισε την απαιτούμενη ανατομία και έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες για τη προνοσοκομειακή φροντίδα που μπορούν να προσφέρουν οι εθελοντές στην εκάστοτε περίσταση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δρ. Ζήση για την στήριξη του έργου της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. και για την εξαιρετική εκπαίδευση που προσφέρει πάντα εθελοντικά στους εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. 

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');