Η προσφορά στον εθελοντισμό γίνεται πράξη από την Fireshop - Πυροσβεστήρες Χιώτης

Η προσφορά στον εθελοντισμό γίνεται πράξη από την Fireshop - Πυροσβεστήρες Χιώτης Η προσφορά στον εθελοντισμό γίνεται πράξη από την Fireshop - Πυροσβεστήρες Χιώτης Η προσφορά στον εθελοντισμό γίνεται πράξη από την Fireshop - Πυροσβεστήρες Χιώτης Η προσφορά στον εθελοντισμό γίνεται πράξη από την Fireshop - Πυροσβεστήρες Χιώτης

Οι κόποι των εθελοντών μας δεν πληρώνονται. Αυτή είναι εξ'αλλου και η ουσία του εθελοντισμού. Ωστόσο, αναγνωρίζονται...

Και οι συμπολίτες που έχουν βιώσει την βοήθεια που τους προσφέραμε ανταποδίδουν με την δική τους στήριξη. Έτσι, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Fireshop - Πυροσβεστήρες Χιώτης για την προσφορά της σε 5 πυροσβεστήρες του 1kgr για τα επιχειρησιακά οχήματά μας.

Η Fireshop - Πυροσβεστήρες Χιώτης είναι πιστοποιημένη από την Bureau Veritas και αποτελεί μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Κατασκευαστών, Συντηρητών και Εμπόρων Ειδών Πυρασφάλειας Η ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ η οποία ιδρύθηκε το 1976.  Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε διάλογος για την συνεργασία μας μακροπρόθεσμα σε θέματα εκπαίδευσης και εθελοντισμού.

Με την δική σας στήριξη συνεχίζουμε ακούραστα να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο. Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα https://fireshop.gr/  και βρείτε λύσεις για το σπίτι, την επιχείρηση και το όχημά σας από τους ειδικούς.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');