Καθημερινοί ήρωες σε πράξεις ανιδιοτέλειας. Ο λόγος για την ΣΚΡΕΚΗΣ Α.Ε.

Καθημερινοί ήρωες σε πράξεις ανιδιοτέλειας. Ο λόγος για την ΣΚΡΕΚΗΣ Α.Ε. Καθημερινοί ήρωες σε πράξεις ανιδιοτέλειας. Ο λόγος για την ΣΚΡΕΚΗΣ Α.Ε. Καθημερινοί ήρωες σε πράξεις ανιδιοτέλειας. Ο λόγος για την ΣΚΡΕΚΗΣ Α.Ε. Καθημερινοί ήρωες σε πράξεις ανιδιοτέλειας. Ο λόγος για την ΣΚΡΕΚΗΣ Α.Ε. Καθημερινοί ήρωες σε πράξεις ανιδιοτέλειας. Ο λόγος για την ΣΚΡΕΚΗΣ Α.Ε.

Η Εταιρεία ΣΚΡΕΚΗΣ Α.Ε. υποστήριξε έμπρακτα το έργο της ΕΠΟΜΕΑ με τη δωρεά ενός κομπρεσέρ χειρός MAKITA. Ο εξοπλισμός αυτός θα ενισχύσει το έργο της ΕΠΟΜΕΑ σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης ενώ οι εθελοντές θα εκπαιδευτούν στη χρήση του και σε ρεαλιστικές συνθήκες σε ποικίλες ασκήσεις εντός και εκτός Ελλάδος.

Η ΣΚΡΕΚΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1979 ως οικογενειακή επιχείρηση και εξελίχθηκε σε μία σύγχρονη εταιρεία, υπηρετώντας επάξια το φάσμα πελατολογίου της στη λιανική και στη χονδρική πώληση ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού. Παρακολουθώντας στενά τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς και ακολουθώντας πιστά την εξέλιξη της τεχνολογίας, εδραιώθηκε στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού σαν ένας από τους βασικότερους προμηθευτές Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, Εμπόρων, Δημοσίων Οργανισμών, Βιομηχανιών ,Τεχνικών Εταιριών και ιδιωτών, με ανταγωνιστικές τιμές και ποιότητα προϊόντων. Η οργανωμένη σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα εταιρεία, σε συνδυασμό με το απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και με ισχυρό δίκτυο διανομής στο λεκανοπέδιο Αττικής και σε όλη την περιφερειακή Ελλάδα, συνεχίζει να εφαρμόζει αυτό που από το ξεκίνημά της πίστευε: συνέπεια σε ποιότητα, ποικιλία, τιμές καθώς και άμεση εξυπηρέτηση.

Το προσωπικό της εταιρείας αριθμεί 50 υπαλλήλους, άρτια καταρτισμένους, οι οποίοι ενημερώνονται διαρκώς για τις εξελίξεις στους αντίστοιχους τομείς που απασχολούνται. Διαθέτει ένα τμήμα για την άριστη εξυπηρέτηση του πελατολογίου της, το Business Engineering Consulting. Στο τμήμα αυτό υπάγονται τα τμήματα Β2Β, Presales, Logistics, Product, Marketing, όπου με τα κατάλληλα analytics, εξατομικευμένα για τον κάθε πελάτη, προσφέρονται οφέλη άμεσης διαχείρισης έργων, υλικών, προσφορών, παραδόσεων, συμβουλευτικής έργου σε επίπεδο προτάσεων υλικών & λύσεων, ποσοτικοποιήσεις (δομημένη καλωδίωση, αυτοματισμοί KNX, φωτισμός).

Η ποικιλία των προϊόντων σε συνδυασμό με την άριστη γνώση και την πολύχρονη εμπειρία, προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι αλλά και την επιχείρησή σας. Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα https://www.skrekis.gr/el και βρείτε την κατάλληλη συμβουλευτική για τις ανάγκες σας.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');