Ευγενική χορηγία της Ελ.Καπούνταλης & Σια Ο.Ε στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Ευγενική χορηγία της Ελ.Καπούνταλης & Σια Ο.Ε στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ευγενική χορηγία της Ελ.Καπούνταλης & Σια Ο.Ε στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ευγενική χορηγία της Ελ.Καπούνταλης & Σια Ο.Ε στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ευγενική χορηγία της Ελ.Καπούνταλης & Σια Ο.Ε στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ευγενική χορηγία της Ελ.Καπούνταλης & Σια Ο.Ε στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η εταιρεία Ελ.Καπούνταλης & Σια Ο.Ε ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και από τότε δραστηριοποιείται στον τομέα του εξοπλισμού ανύψωσης .

Η οικογενειακή αυτή επιχείρηση είναι γνωστή εδώ και πάνω από 40 χρόνια για την αξιόπιστη ομάδα συνεργείων και σέρβις. Είναι ένας πλήρης πάροχος υπηρεσιών σε όλους τους τομείς της μεταφοράς, στην ανύψωση και διακίνηση και προσφέρει ολοκληρωμένες συμβουλές. Στόχος της είναι να αποτελεί έναν μακροπρόθεσμο συνεργάτη για τους δυνητικούς πελάτες της και τους προμηθευτές της. Χτίζοντας τις σχέσεις της με εμπιστοσύνη, επέκτεινε τον στόχο της στην ανάπτυξη μία νέας ανιδιοτελούς σχέσης με την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α., κάνοντας δωρεά μία κιθάρα συρματόσκοινου για την ρυμούλκηση βαρέων φορτίων.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στο σύστημα ανύψωσης και χειρισμού και γνωρίζοντας πλήρως τις ανάγκες της σύγχρονης ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς,η εταιρεία Ελ.Καπούνταλης & Σια Ο.Ε είναι σε θέση να προσφέρει τον κατάλληλο εξοπλισμό στην πιο ανταγωνιστική τιμή, με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Έχοντας επίγνωση των αναγκών της σύγχρονης ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς, η Ελ.Καπούνταλης & Σια Ο.Ε παρέχει λύσεις μέσω μιας χρήσης προγράμματος που βασίζεται στη μελέτη, τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη συντήρησή τους.

Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα https://www.kapountalis.gr/ και βρείτε επαγγελματικές λύσεις για την επιχείρησή σας.

 

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');