Η βοήθεια της ΒΑΣΙΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Ε.Ε. στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η βοήθεια της ΒΑΣΙΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Ε.Ε. στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η βοήθεια της ΒΑΣΙΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Ε.Ε. στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η βοήθεια της ΒΑΣΙΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Ε.Ε. στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η βοήθεια της ΒΑΣΙΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Ε.Ε. στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η βοήθεια της ΒΑΣΙΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Ε.Ε. στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

H ΒΑΣΙΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Ε.Ε. είναι εισαγωγική εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των αναλωσίμων και μηχανών γραφείου με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στη σύγχρονη επιχείρηση. Την λύση φέρνει και για την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. στο πρόβλημα των τηλεπικοινωνιών καθώς οι 18 ομάδες της έχουν συνεχή ανάγκη για εμπλούτιση του εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών. Με τη χορηγία της σε 2 ασυρμάτους, βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην αυτονομία των τηλεπικοινωνιών της ομάδας.

Η ΒΑΣΙΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Ε.Ε. μέσα από 23.000 και πλέον προϊόντα σε συνδυασμό με την ευελιξία που της παρέχουν τα ιδιόκτητα μέσα μεταφοράς, εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες που προκύπτουν σχετικά με ειδικά χαρτιά για ψηφιακές εκτυπώσεις, υλικά και μηχανές για βιβλιοδεσία / πλαστικοποίηση, μελάνια και toner, υλικά plotter, υλικά θερμομεταφοράς, μηχανές και είδη γραφείου.

Παράλληλα, η εταιρία, με την εμπειρία και την εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της, παρέχει πλήρη τεχνική και πληροφοριακή υποστήριξη στους συνεργάτες της.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας, έχοντας ως αρχή του τον σεβασμό στις ανάγκες κάθε συνεργάτη ξεχωριστά και αντιμετωπίζοντας κάθε θέμα που προκύπτει ευέλικτα και με διάθεση να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση, επιδιώκει την άμεση εξυπηρέτηση των συνεργατών της εταιρίας με αποστολές καθημερινά σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Βρείτε προϊόντα γραφείου αλλά και DIY κατασκευές για να την δημιουργική απασχόληση όλης της οικογένειας τις ημέρες της καραντίνας στο https://www.e-basis.gr/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');