Η προσφορά στην εθελοντική δράση της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. από την ROTOSAL

Η προσφορά στην εθελοντική δράση της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. από την ROTOSAL Η προσφορά στην εθελοντική δράση της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. από την ROTOSAL Η προσφορά στην εθελοντική δράση της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. από την ROTOSAL Η προσφορά στην εθελοντική δράση της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. από την ROTOSAL

Η Βιομηχανία Πλαστικών ROTOSAL ‘ΣΥΡΜΟΣ – ΛΕΒΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.’, στα 40 χρόνια της επιχειρηματικής της διαδρομής στην παραγωγή πλαστικών Rotational Molding, έχει ως βασικές αρχές την Συνέπεια, την Ποιότητα, την Ανάπτυξη, την Καινοτομία, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Προστασία του Περιβάλλοντος.

Η αρχή της για την Προστασία του Περιβάλλοντος, γίνεναι πράξη μέσα απο την χρήση πρώτων υλών για την παραγωγή προϊόντων εξαιρετικά φιλικών προς το περιβάλλον, 100% ανακυκλώσιμων. Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της ROTOSAL πήρε σάρκα και οστά με την προσφορά 2 πλαστικών οριζόντιων κυλινδρικών δεξαμενών χωρητικότητας 300lt. Οι δεξαμενές αυτές αξιοποιούνται τόσο σε ασκήσεις διάσωσης όσο και σε πραγματικά περιστατικά, καθώς το πρόβλημα της παροχής νερού για τους εθελοντές και για τη λειτουργία των μηχανημάτων είναι μείζων σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.

Η καταλληλότητα χρήσης του αποθηκευμένου νερού προς χρήση για πόση εξασφαλίζεται από το γεγονός ότι οι πρώτες ύλες είναι πρωτογενείς, προχρωματισμένες, ανεξίτηλες, με καταλληλότητα για τρόφιμα, εγκεκριμένες από τον FDA, την E.Ε. και το Γενικό Χημείο του Κράτουςκαθώς και τους σχετικούς όρους του Κανονισμού (ΕΚ) αριθμ. 1935/2004 & 10/2011 και του άρθρου 26 του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών του Γ.Χ.Κ, ενώ η εταιρία διαθέτει Πιστοποίηση ISO-9001:2015 από την BVQI.

Η εταιρία ROTOSAL S.A., η οποία ιδρύθηκε το 1972 από τον Κο Ανδρέα Σύρμο, είναι πάντα πρωτοπόρα βιομηχανία πλαστικών δεξαμενών και άλλων προϊόντων μεγάλου όγκου από 10L. έως 42.000L. για αποθήκευση νερού, τροφίμων, πετρελαίου, χημικών κ.λ.π με την μέθοδο Rotational Moulding. Από τότε εξακολουθεί να είναι στην πρώτη γραμμή της εξέλιξης της τεχνολογίας των πλαστικών, με γνώση, αξιοπιστία, ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, εξυπηρέτηση και  φιλικότητα.

Μάθετε για το έργο και τα προϊόντα της ROTOSAL στην ιστοσελίδα της https://rotosal.gr/ και βρείτε λύσεις για το σπίτι αλλά και το εξοχικό.
 
 

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');