Χορηγία του MYCAR.GR στην ΕΠΟΜΕΑ Ελλάδος

Χορηγία του MYCAR.GR στην ΕΠΟΜΕΑ Ελλάδος Χορηγία του MYCAR.GR στην ΕΠΟΜΕΑ Ελλάδος

Η υποστήριξη σε εξοπλισμό έρχεται στην ομάδα μας μέσα από πρωτοβουλίες εταιριών που αναγνωρίζουν τον εθελοντισμό ως τον ακρογωνιαίο λίθο της κοινωνίας. Το MYCAR.GR μέσα από την χορηγία του σε σετ ΚΤΕΟ για τα επιχειρησιακά οχήματα της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. μας κάνει να αισθανόμαστε περισσότερη σιγουριά για τις επιχειρήσεις μας σε όλη την Ελλάδα. Τα κιτ αυτά εξασφαλίζουν την ασφαλή μετάβασή μας σε περιοχές υψηλού κινδύνου, ακόμη και αν η μετάβασή μας απαιτηθεί να γίνει κάτω από έκτακτες συνθήκες.

Το MYCAR.GR προσφέρει την καλύτερη ποιότητα και ποικιλία προϊόντων αξεσουάρ και ειδών αυτοκινήτου, χρησιμοποιώντας online τεχνολογίες αιχμής καθώς και την καλύτερη ομάδα συνεργατών. Η ιστοσελίδα του αποτελεί την ψηφιακή επέκταση του καταστήματος Mycar στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης που ιδρύθηκε το 1981. Με 38 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του αυτοκινήτου, απευθύνεται πλέον διαδικτυακά σε πανελλαδικό επίπεδο.

Το εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των αξεσουάρ και ειδών αυτοκινήτων καθώς και των ανταλλακτικών, επεκτείνοντας συνεχώς την ποικιλία των προϊόντων του. Πλοηγηθείτε σήμερα σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, διαλέγοντας αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και απαιτήσεις του οχήματός σας.

Η άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη με αφοσίωση, ειλικρίνεια και συνέπεια, με αγάπη στο αυτοκίνητο και την δουλειά που κάνει, τόσο στο φυσικό όσο και στο online κατάστημα του MYCAR.GR είναι ο σκοπός της εταιρείας.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');