«Ορθοπεδικός Κόσμος Κυφίδης» : μία εταιρεία με κοινωνικό πρόσημο

«Ορθοπεδικός Κόσμος Κυφίδης» : μία εταιρεία με κοινωνικό πρόσημο

Η εταιρεία «Ορθοπεδικός Κόσμος Κυφίδης» θέτει νέα στάνταρ για τον τρόπο που θα διεξάγει τις υγειονομικές της καλύψεις η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. καθώς η χορηγία της σε 7 τσάντες φαρμακεία με χωρητικότητα που ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Οι τσάντες αυτές θα λειτουργήσουν, κυριολεκτικά, σαν κινητά ιατρεία αφού οι αμέτρητες θήκες μπορούν να δώσουν τη δυνατότητα κατηγοριοποίησης του υγειονομικού υλικού σε αναλώσιμα, φάρμακα και προστατευτικό εξοπλισμό. Κανένας εθελοντής δεν θα νοιώσει ξανά απροετοίμαστος όταν η ομάδα του θα συνοδεύεται από τον εξοπλισμό αυτό.

Δύο λόγια για την «Ορθοπεδικός Κόσμος Κυφίδης»:  Είναι μια από τις παλαιότερες επιχειρήσεις στο χώρο κατασκευής, εισαγωγής και εμπορίας ορθοπεδικών ειδών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ξεκινώντας τις δραστηριότητές της από το 1919 και συνεχίζοντας την παράδοση με εκπρόσωπό της τον απόγονο τέταρτης γενεάς, Χριστόφορο Κυφίδη.

Βασιζόμενος στην άρτια επιστημονική του κατάρτιση, με σπουδές ειδίκευσης στη Γερμανία, πτυχίο στην κατασκευή ειδικών ορθοπεδικών βοηθημάτων και στην επιμονή, την εργασία και τις αξίες που πάντα είχε σαν αρχή, οδηγήθηκε στον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. 

Ο ιδρυτής της Α.Κυφίδης απολάμβανε απόλυτου σεβασμού από την ιατρική κοινότητα, ήταν πάντα πρωτοπόρος και στήριξε την τέχνη του με πολλή αναγνώριση και αγάπη από τον κόσμο.  

Για κάθε πελάτη, κάθε ασθενή, κάθε πολίτη σε καθημερινή βάση, η «Ορθοπεδικός Κόσμος Κυφίδης» είναι δίπλα σας. Για κάθε ανάγκη σας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.kifidis-orthopedics.gr/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');