Υγειονομική κάλυψη της Θ. Λειτουργίας και του Προσκυνήματος του Επιταφίου

Υγειονομική κάλυψη της Θ. Λειτουργίας και του Προσκυνήματος του Επιταφίου Υγειονομική κάλυψη της Θ. Λειτουργίας και του Προσκυνήματος του Επιταφίου Υγειονομική κάλυψη της Θ. Λειτουργίας και του Προσκυνήματος του Επιταφίου Υγειονομική κάλυψη της Θ. Λειτουργίας και του Προσκυνήματος του Επιταφίου Υγειονομική κάλυψη της Θ. Λειτουργίας και του Προσκυνήματος του Επιταφίου

Σε κλίμα κατάνυξης πραγματοποιήθηκε η υγειονομική κάλυψη της Θείας Λειτουργίας και του προσκυνήματος του Επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή στις 30/04/2021 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Αιγάλεω. Οι εθελοντές, λόγω των έκτακτων μέτρων που βρίσκονται ακόμα σε ισχύ, κλήθηκαν να βρεθούν στο πλευρό των προσκυνητών προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού αλλά και για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους όπου απαιτηθεί, τηρώντας με τη σειρά τους τα μέτρα προστασίας.

Η υποστήριξη της υγεινομικής κάλυψης έγινε με την παρουσία της Κινητής Ιατρικής Μονάδας των LIONS, παρέχοντας περισσότερη ασφάλεια στους παρευρισκομένους στις δύο βάρδιες που απαιτήθηκαν μεταξύ 09:30-13:00 και 18:00-21:00. Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Ρύθμισης Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων Μάνδρος Ηλίας, χαιρέτισε την δράση των εθελοντών και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους.

Μία ανάσα πριν από την Ανάσταση του Κυρίου, η ΕΠΟΜΕΑ δίνει το δικό της παρόν στη μετάδοση της αγάπης και της φιλανθρωπίας που διδασκόμαστε από την θυσία του Θεανθρώπου.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');