Δράση καθαρισμού βυθού στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας ΕΠΟΜΕΑ Αιγάλεω και INTERMARE Divers

Δράση καθαρισμού βυθού στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας ΕΠΟΜΕΑ Αιγάλεω και INTERMARE Divers Δράση καθαρισμού βυθού στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας ΕΠΟΜΕΑ Αιγάλεω και INTERMARE Divers Δράση καθαρισμού βυθού στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας ΕΠΟΜΕΑ Αιγάλεω και INTERMARE Divers Δράση καθαρισμού βυθού στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας ΕΠΟΜΕΑ Αιγάλεω και INTERMARE Divers Δράση καθαρισμού βυθού στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας ΕΠΟΜΕΑ Αιγάλεω και INTERMARE Divers

Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Αιγάλεω σε συνεργασία με την Intermare Divers συμμετείχε σε μια ξεχωριστή δράση από τις 4 έως τις 6 Ιουνίου στη Δυτική Αχαΐα.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος και το κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΠΑΛΛΕΙΑ Κάτω Αχαΐας, οι εθελοντές δύτες της ΕΠΟΜΕΑ μαζί με τους επαγγελματίες της σχολής INTERMARE Divers του Βαρδάκα Γεωργίου μέσα σε 7 ώρες κατάφεραν και απελευθέρωσαν τον βυθό της παραλίας Κάτω Αχαΐας από παλιά λάστιχα, σίδερα, ξύλα, φερτά υλικά και στρώματα. Στο πέρας των εργασιών, οι δύτες έκαναν μια πρώτη γνωριμία των πολιτών και των μικρών φίλων τους με τον εξοπλισμό και την κατάδυση.

Η δράση αυτή δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς την βοήθεια του Δήμου. Οι εθελοντές εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κύριο Σπύρο Μυλωνά και στους αντιδημάρχους κύριους Άγγελο Καρατζά και Σπύρο Σταύρο Γιαννόπουλο για την άψογη συνεργασία στην δράση.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');