Τέλος υγειονομικής κάλυψης της επίδειξης «Croisière 2022» του οίκου Dior

Τέλος υγειονομικής κάλυψης της επίδειξης «Croisière 2022» του οίκου Dior Τέλος υγειονομικής κάλυψης της επίδειξης «Croisière 2022» του οίκου Dior Τέλος υγειονομικής κάλυψης της επίδειξης «Croisière 2022» του οίκου Dior Τέλος υγειονομικής κάλυψης της επίδειξης «Croisière 2022» του οίκου Dior Τέλος υγειονομικής κάλυψης της επίδειξης «Croisière 2022» του οίκου Dior

Με το άναμμα πυρσών ξεκίνησε η παρουσίαση του σόου του γαλλικού οίκου Dior στο επιβλητικά φωτισμένο Καλλιμάρμαρο, όπου παρουσιάστηκε η νέα συλλογή του οίκου. Η εκδήλωση καλύφθηκε υγειονομικά από τους ικανούς εθελοντές της ΕΠΟΜΕΑ. Σημειώθηκαν λίγα περιστατικά ελάσσωνος σημασίας και η βραδιά κύλησε ομαλά.

H συλλογή που παρουσίασε ο οίκος Dior χαρακτηρίστηκε ως μία ωδή στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και εξύμνησε τον αρχαίο πολιτισμό της Ελλάδας. Η μεγάλη βραδιά ξεκίνησε με τα μοντέλα να περπατούν στο τερέν του γηπέδου υπό τους ήχους συμφωνικής ορχήστρας. Οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 400, εκ των οποίων οι 200 είχαν καταφθάσει τις τελευταίες ημέρες από το εξωτερικό.

Για την εκδήλωση αυτή, ο οίκος συνεργάστηκε στενά με Έλληνες αρχαιολόγους και τις αρμόδιες τοπικές αρχές για να διασφαλιστεί ο σεβασμός και η πλήρης και άνευ όρων διατήρηση του χώρου. Οι εθελοντές εξόπλισαν το ιατρείο της διοργάνωσης πλήρως με απινιδωτή, φιάλη οξυγόνου, αναλώσιμα, ιατρικό κρεββάτι και monitor λήψης ζωτικών. Επιπλέον, η Κινητή Ιατρική Μονάδα που έχει παραχωρηθεί από τους LIONS παραβρέθηκε και στο Καλλιμάρμαρο κατά την διάρκεια της παρουσίασης αλλά και στο Ζάππειο Μέγαρο στο οποίο ακολούθησε η εορταστική εκδήλωση της λήξης.

Όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι του οίκου μόδας η μοναδική αυτή εκδήλωση ενδυναμώνει περαιτέρω τους πολύτιμους και δημιουργικούς δεσμούς μεταξύ του Dior και της Ελλάδας. 

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου ενώ από διάσημους ξεχώρισε με την παρουσία της η Κατρίν Ντενέβ και το γνωστό μοντέλο Κάρα Ντε Λεβίν και η Ναταλία Βοντιάνοβα.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');