Υγειονομική κάλυψη της Θείας Λειτουργίας στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος με τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος

Υγειονομική κάλυψη της Θείας Λειτουργίας στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος με τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος Υγειονομική κάλυψη της Θείας Λειτουργίας στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος με τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος Υγειονομική κάλυψη της Θείας Λειτουργίας στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος με τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος Υγειονομική κάλυψη της Θείας Λειτουργίας στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος με τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος

Την Δευτέρα 21/06 πραγματοποιήθηκε υγειονομική κάλυψη της ακολουθίας για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος στο Αιγάλεω. Πιστοί και προσκυνητές ήρθαν με ευλάβεια στον Ιερό Ναό όπου η αποπνικτική ζέστη δημιούργησε τον φόβο για την παρουσία περιστατικών.

Ωστόσο το πρωινό κύλησε ομαλά και οι εθελοντές στο τέλος της Υγειονομικής κάλυψης άναψαν ένα κεράκι, με μια προσευχή : υγεία για τις οικογένειές τους, την φυσική και την εθελοντική.

Την ημέρα της Πεντηκοστής γιορτάζουμε την εμφάνιση του Αγίου Πνεύματος στους μαθητές του Χριστού, με μορφή φωτιάς, σαν φλόγες πάνω στα κεφάλια τους, πενήντα μέρες μετά την ανάστασή Του και δέκα μέρες μετά την ανάληψή Του.

Η εορτή της Πεντηκοστής είναι εορτή της Αγίας Τριάδος, αφού με την κάθοδο του Αγίου Πνεύματος μαθαίνουμε ότι ο Θεός είναι Τριαδικός. Η κάθοδος του Αγίου Πνεύματος έγινε κατά την ημέρα της Κυριακής, ωστόσο οι πατέρες της εκκλησίας αφιέρωσαν την Δευτέρα για να τιμήσουν το Άγιο Πνεύμα.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');