Ένα ευχαριστώ στην επιχείρηση Σφαιρίδου Ευλ. & Σια Ο.Ε για την προσφορά της

Ένα ευχαριστώ στην επιχείρηση Σφαιρίδου Ευλ. & Σια Ο.Ε για την προσφορά της Ένα ευχαριστώ στην επιχείρηση Σφαιρίδου Ευλ. & Σια Ο.Ε για την προσφορά της Ένα ευχαριστώ στην επιχείρηση Σφαιρίδου Ευλ. & Σια Ο.Ε για την προσφορά της Ένα ευχαριστώ στην επιχείρηση Σφαιρίδου Ευλ. & Σια Ο.Ε για την προσφορά της Ένα ευχαριστώ στην επιχείρηση Σφαιρίδου Ευλ. & Σια Ο.Ε για την προσφορά της

Η επιχείρηση Σφαιρίδου Ευλ. & Σια Ο.Ε ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και προσέφερε για την ΕΠΟΜΕΑ εύκαμπτους σωλήνες νεροσωλ για την λειτουργία των αντλιών μας σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όπως στις καταστροφικές πλημμύρες τις Εύβοιας όπου οι εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. καθ' υπόδειξη πάντα της Π.Υ. και με εξοπλισμό, λειτούργησαν επικουρικά στην άντληση των υδάτων από τις οικίες των πολιτών.

Η επιχείρηση Σφαιρίδου Ευλ. & Σια Ο.Ε. ιδρύθηκε στις αρχές του 2003 με έδρα τη Νέα Σάντα Κιλκίς σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με κύρια δραστηριότητα τη χονδρική διανομή ηλεκτρολογικού υλικού σε καταστήματα , κατασκευαστές μηχανών και πινάκων.

Στη διάρκεια των ετών αναγνωρίστηκε η ανάγκη και της λιανικής πώλησης λόγω της γεωγραφικής θέσης του καταστήματος.

Ως αποτέλεσμα αυτής της ανάγκης το κατάστημα φιλοξενεί αυτή τη στιγμή περίπου 12.000 κωδικούς προϊόντων.

Επισκεφθείτε και εσείς το ηλεκτρονικό της κατάστημα στο https://www.sfairidou.gr/  και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές και την απαράμιλλη εξυπηρέτηση.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');