Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην εταιρεία Χρήστου για την αναγνώριση του έργου μας

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην εταιρεία Χρήστου για την αναγνώριση του έργου μας Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην εταιρεία Χρήστου για την αναγνώριση του έργου μας Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην εταιρεία Χρήστου για την αναγνώριση του έργου μας Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην εταιρεία Χρήστου για την αναγνώριση του έργου μας Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην εταιρεία Χρήστου για την αναγνώριση του έργου μας

Οι κόποι των εθελοντών μας δεν πληρώνονται. Αυτή είναι εξάλλου και η ουσία του εθελοντισμού. Ωστόσο, αναγνωρίζονται...

Και οι συμπολίτες που έχουν βιώσει την βοήθεια που τους προσφέραμε ανταποδίδουν με την δική τους στήριξη. Έτσι, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Χρήστου για την προσφορά της σε μια μπαλαντέζα 50m και έναν φακό, εργαλεία που που θα διευκολύνουν ιδιαίτερα το έργο των εθελοντών καθώς θα μπορούν να κάνουν χρήση των μηχανημάτων σε μεγάλη απόσταση και να αντιμετωπίσουν την όποια ανάγκη προκύψει.
Η εταιρεία Χρήστου δραστηριοποιείται στον κλάδο του εργαλείου και των εξαρτημάτων αλουμινίου και ειδικεύεται στα εργαλεία οικοδομής & κήπου, στα συστήματα επαναφοράς και στον αυτοματισμό παραθύρων και πορτών.
Με σεβασμό στον καταναλωτή η εταιρεία φροντίζει να ενημερώνεται και να ενημερώνει προσωπικό της αλλά και να είναι πάντα κατάλληλα εξοπλισμένη με πλήρη γκάμα ποιοτικών προϊόντων για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Η Χρήστου φροντίζει να ανανεώνει την γκάμα των προϊόντων συνεχώς με τα νέα προϊόντα της αγοράς και να εισάγει καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα από την Ευρώπη, Ασία, Αμερική και Κίνα. Στους πελάτες παρέχεται τεχνική υποστήριξη και service από το εκπαιδευμένο προσωπικό για κάθε προϊόν που προσφέρουν στην αγορά.

Στόχος της εταιρείας μετά από 30 χρόνια στον κλάδο είναι η συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων για νέα-καινοτόμα προϊόντα, η εκπαίδευση του προσωπικού της και η τεχνική υποστήριξη αυτών για την εξυπηρέτηση των πελατών.

Σήμερα η εταιρεία διαθέτει δύο καταστήματα ένα στο Ίλιον και ένα στην Νέα Ερυθραία το οποίο διαχειρίζεται το κομμάτι του e-shop και την διεκπεραίωση των παραγγελιών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα της εταιρείας Χρήστου στο:

Facebook: Χρήστου Ανδρέας ΙΚΕ, Xristoueshop

Istagram: Xristoueshop  και στην ιστοσελίδα https://www.xristoueshop.gr

και να βρείτε τα εργαλεία που σας ταιριάζουν ανάμεσα σε εκατοντάδες προϊόντα!

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');