Χορηγία από την "Ζαφειράκης Βίδες & Εργαλεία “

Χορηγία από την "Ζαφειράκης Βίδες & Εργαλεία “ Χορηγία από την "Ζαφειράκης Βίδες & Εργαλεία “ Χορηγία από την "Ζαφειράκης Βίδες & Εργαλεία “

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την "Ζαφειράκης Βίδες & Εργαλεία”, η οποία ασπάστηκε το έργο της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α., αναγνωρίζοντας τις δράσεις μας και την προσφορά μας στο κοινωνικό σύνολο. Με γνώμονα την ευαισθησία που τη διακατέχει σε θέματα της προστασίας του πολίτη, η "Ζαφειράκης Βίδες & Εργαλεία “ έκανε δωρεά πρός τον σύλλογό μας ένα αλυσοπρίονο makita DCS 4301.

Η ανθεκτική κατασκευή του μηχανήματος θα αποτελέσει μία ισχυρή προσθήκη στον εξοπλισμό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. η οποία έχει κληθεί σε έκτακτες καταστάσεις.

Η εταιρεία Ζαφειράκης Βίδες & Εργαλεία προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα, που ικανοποιούν στο ακέραιο τις ανάγκες της κατασκευής και της βιομηχανικής παραγωγής, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, με αποτέλεσμα να την εμπιστεύονται για μόνιμο προμηθευτή τους αναγνωρισμένες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Βρείτε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία, βιομηχανικά είδη και άλλα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις δικές σας απαιτήσεις στην ιστοσελίδα: https://www.zaf.gr/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');