Η Fylliana στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η Fylliana στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η Fylliana στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η Fylliana στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η Fylliana στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Με ευαισθησία σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο, η εταιρεία Fylliana - Ε.ΧΑΛΕΠΛΗΣ Α.Ε. προέβη στη δωρεά πτυσσόμενων τραπεζιών – βαλίτσες για τα πεδία δράσης που απαιτούν την στρατοπέδευση των εθελοντών.

Η εταιρεία Fylliana συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εισαγωγικές εταιρείες στο χώρο του επίπλου, εξυπηρετώντας ένα εκτενές δίκτυο πελατών, εκ των οποίων, 70 συνεργαζόμενα σημεία πώλησης με τη μορφή shop-in-shop.

Η Fylliana έχει έδρα και αποθήκες διανομής στον Κορινό Πιερίας, στο 7ο χλμ. Της Ν.Ε.Ο. Κατερίνης – Θεσσαλονίκης και εκθετήριο στην Κατερίνη σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Έπιπλα και διακοσμητικά, επιλεγμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες στιλιστικές τάσεις συνθέτοντας προσεγμένες life-style διακοσμητικές προτάσεις σε ιδανική σχέση ποιότητας – τιμής.

Έπιπλα, όπως γωνιακοί καναπέδες,επενδεδυμένα κρεβάτια, κομοδίνα, συνθέσεις τηλεόρασης από μελαμίνη, τραπεζαρίες, γραφεία, καρέκλες γραφείου και ότι χρειάζεται για να εξοπλιστεί ο προσωπικός ή επαγγελματικός σας χώρος.

Παράλληλα, διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από διακοσμητικά είδη όπως καθρέπτες, κάδρα, φωτιστικά, μαξιλάρια, ριχτάρια και μία πληθώρα λύσεων σε είδη οικιακής χρήσης.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής και χάρη στο έμπειρο προσωπικό της, η Fylliana παρέχει μια άριστη εξυπηρέτηση πελατών σε όλα τα επίπεδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.fylliana.gr/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');