Η Πρασόπουλος-Home Art στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η Πρασόπουλος-Home Art στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η Πρασόπουλος-Home Art στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η Πρασόπουλος-Home Art στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η Πρασόπουλος-Home Art στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η Πρασόπουλος-Home Art στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Με ευαισθησία σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο, η εταιρεία Πρασόπουλος-Home Art προέβη στη δωρεά μίας σόμπας-θερμάστρας υγραερίου μανιτάρι για τα πεδία δράσης που απαιτούν την στρατοπέδευση των εθελοντών.

Με αφετηρία το 1990, η εταιρεία προσφέρει σε ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες, τις πιο αξιόπιστες λύσεις στο χώρο του οικιακού εξοπλισμού.

Συνεργαζόμενοι με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και προμηθευτές της χώρας, στοχεύουν στην κάλυψη όλων των οικιακών αναγκών.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://prasopouloshomeart.gr/ και βρείτε προϊόντα για την οργάνωση του σπιτιού σας, οικιακές συσκευές, διακόσμηση, προϊόντα και εξοπλισμό καφέ, έπιπλα-εποχιακά, είδη κουζίνας, επαγγελματικό εξοπλισμό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');