Υγειονομική κάλυψη μαθητικής παρέλασης Αθήνας

Υγειονομική κάλυψη μαθητικής παρέλασης Αθήνας Υγειονομική κάλυψη μαθητικής παρέλασης Αθήνας Υγειονομική κάλυψη μαθητικής παρέλασης Αθήνας Υγειονομική κάλυψη μαθητικής παρέλασης Αθήνας Υγειονομική κάλυψη μαθητικής παρέλασης Αθήνας

Την υγειονομική κάλυψη της μαθητικής παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ανέλαβαν οι εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Ομάδες εθελοντών με εξοπλισμό κάλυψαν τα σημεία της διαδρομής ενώ συνέδραμαν μηχανές, ένα υπηρεσιακό όχημα και η κινητή ιατρική μονάδα των LIONS που έχει παραχωρηθεί στην ομάδα μας.
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να παρακολουθήσει με υπερηφάνεια και συγκίνηση τους μαθητές σχολείων της Αθήνας που παρήλασαν, τιμώντας την Εθνική Επέτειο της Επανάστασης του 1821.
Την παρέλαση παρακολούθησαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, μεταξύ τους η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, η Υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');