Ευχαριστούμε την εταιρεία Physiomart για την ευγενική προσφορά της

Ευχαριστούμε την εταιρεία Physiomart για την ευγενική προσφορά της Ευχαριστούμε την εταιρεία Physiomart για την ευγενική προσφορά της Ευχαριστούμε την εταιρεία Physiomart για την ευγενική προσφορά της Ευχαριστούμε την εταιρεία Physiomart για την ευγενική προσφορά της Ευχαριστούμε την εταιρεία Physiomart για την ευγενική προσφορά της

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Physiomart για την ευγενική χορηγία της σε ένα πτυσσόμενο κρεβάτι για την ιατρική σκηνή πρώτων βοηθειών που στήνουμε στα πεδία δράσης μας.

Από το 1997, όταν ο εκ των πρωτοπόρων στον χώρο, Γιώργος Καμινάρης, συνέλαβε την πρωτοποριακή -για την εποχή- ιδέα να εισάγει την εταιρία Theraband (άγνωστη ακόμα στην Ελλάδα αλλά πολύ διάσημη στην Αμερική ) εξειδικευμένη για την αποκατάσταση και άσκηση με λάστιχα γυμναστικής, μέχρι και σήμερα, ο στόχος  υπήρξε ανέκαθεν ο ίδιος: Η Υγεία, η σωματική Ευεξία, η Λειτουργικότητα μέσω της αποκατάστασης και της ασκησιοθεραπείας έπρεπε να περάσει στην καθημερινότητα της Φυσιοθεραπείας, του κλάδου της Γυμναστικής αλλά και σε κάθε σπίτι αθλητή.

Σταδιακά, η αρχική ιδέα άρχιζε να επεκτείνεται, να διαμορφώνεται και να διαμορφώνει την ευρύτερη «συνείδηση» στον επαγγελματικό χώρο, για το πώς η διαδικασία των Οργάνων Ελαστικής Αντίστασης θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο της αποκατάστασης , της αποθεραπείας και της επαναφοράς των βασικών λειτουργιών μετά από έναν σοβαρό ή λιγότερο σημαντικό τραυματισμό.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η Physiomart-Kaminaris Inc, που ειδικεύεται στον χώρο του Sports Medicine, Όργανα γυμναστικής & εξοπλισμό Fitness. Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε λάστιχα γυμναστικής, στρώματα γυμναστικής , μπάλες γυμναστικής, sport και αθλητικά tapes, καθώς και ιμάντες TRX, αξεσουάρ Pilates, είδη αθλητικού μασάζ, ορθοπεδικά είδη κ.α.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.physiomart.gr/ , πλοηγηθείτε σ΄ένα ευχάριστο περιβάλλον και σίγουρα θα βρείτε ανάμεσα στην μεγάλη γκάμα προϊόντων αυτό που θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');