Υγειονομική κάλυψη του τριαθλητικού event XTERRA Greece Championship 2022

Υγειονομική κάλυψη του τριαθλητικού event XTERRA Greece Championship 2022 Υγειονομική κάλυψη του τριαθλητικού event XTERRA Greece Championship 2022 Υγειονομική κάλυψη του τριαθλητικού event XTERRA Greece Championship 2022 Υγειονομική κάλυψη του τριαθλητικού event XTERRA Greece Championship 2022 Υγειονομική κάλυψη του τριαθλητικού event XTERRA Greece Championship 2022

Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και η TRIMORE - XTERRA Greece - στο πλαίσιο του TRIMORE Multisports TOUR, διοργάνωσαν το κορυφαίο διεθνές τριαθλητικό event XTERRA Greece Championship 2022 . 
Το event περιλάμβανε Κολύμβηση στον κόλπο της Βουλιαγμένης και στη συνέχεια ορεινή ποδηλασία και ορεινό τρέξιμο στον νότιο Υμηττό, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού στην πλαζ της Βουλιαγμένης  και άλλες παράλληλες αθλητικές, ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δράσεις στις 16 & 17 Απριλίου 2022.
Αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική κάλυψη έφεραν εις πέρας οι εθελοντές της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών.  Συγκεντρώθηκαν πάνω από 70 εθελοντές που με υποδειγματική συνεργασία, αντιμετώπισαν άψογα όλα τα περιστατικά που προέκυψαν.
Στον αγώνα λειτούργησαν ομάδες με τρία σκάφη, jet ski, ένα σταθερό κέντρο επιχειρήσεων, ενώ τοποθετήθηκαν σταθερές ομάδες με επιχειρησιακά οχήματα στις διαδρομές ποδηλάτων και τρεξίματος. Τέλος, η υγειονομική βοήθεια ολοκληρώθηκε με την παρουσία της Κινητής Ιατρικής Μονάδας, παραχώρηση των LIONS στην ομάδα μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Race Director και επικεφαλή της TRIMORE - XTERRA Greece , Κωνσταντίνο Μητρόπαππα για την άψογη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει σε κάθε διοργάνωση της TRIMORE - XTERRA Greece. 
Για την στήριξη που δείχνουν σε κάθε βήμα της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
την εταιρεία EVAL S.A., τον Άκη Μαλούχο και την εταιρεία Champions Jetski για τη διάθεση του jet ski και τον Παναγιώτη Καραβόλο και το συνεργείο TECHNO SAFETY.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');