Ευχαριστήρια Ανακοίνωση

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση Ευχαριστήρια Ανακοίνωση Ευχαριστήρια Ανακοίνωση Ευχαριστήρια Ανακοίνωση Ευχαριστήρια Ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους τους εθελοντές της που με συνέπεια, χαμόγελο και ακούραστη παρουσία έφεραν εις πέρας μια διήμερη και ιδιαίτερα απαιτητική κάλυψη το Σάββατο 16/4/2022 και Κυριακή 17/4/2022 και απέδειξαν περίτρανα ότι είμαστε πάνω απ’ όλα μια “Μεγάλη Οικογένεια”.

Οι εθελοντές της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω κάλυψαν το τριαθλητικό event XTERRA Greece Championship 2022, μια συνδιοργάνωση του Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και της TRIMORE - XTERRA Greece. Συγκεντρώθηκαν 70 εθελοντές που με υποδειγματική συνεργασία, αντιμετώπισαν άψογα όλα τα περιστατικά που προέκυψαν.

Ειδικά την Κυριακή οι εθελοντές επέδειξαν συνάμα υποδειγματική ψυχραιμία και ατσάλινα νεύρα ερχόμενοι αντιμέτωποι με τις αντίξοες συνθήκες που επικράτησαν στον αγώνα καθώς άνεμοι και βροχή δυσκόλεψαν σημαντικά το έργο τους.

Να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τον εθελοντή μας Παναγιώτη Καράβολο και την εταιρεία του TECHNOSAFETY που φροντίζει τα σκάφη να είναι πάντα σε ετοιμότητα και αξιόπλοα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον φίλο συνεργάτη Άκη Μαλούχο και την εταιρεία του CHAMPIONS JET-SKI για τη διάθεση Jet ski και την βοήθειά του ώστε να πηγαίνουμε όπου μας προσκαλούν με ασφάλεια και σιγουριά χάρη στις πολύτιμες γνώσεις του.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');