ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ BOSCH ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ BOSCH ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ BOSCH ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ BOSCH ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ BOSCH ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ BOSCH ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ

Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και τα Μέλη της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α ΕΛΛΑΔΟΣ εκφράζουν τις βαθύτατες ευχαριστίες τους στη BOSCH για την έμπρακτη στήριξή της στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. και το έργο που της αναλογεί ως ενταγμένο μέλος των εθελοντικών ομάδων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Η κλιματική αλλαγή, οι συνεχείς κινήσεις των τεκτονικών πλακών, η πανδημία και τα ανελλιπή τεχνολογικά ατυχήματα απασχολούν ολοένα και περισσότερο το έργο της Πολιτικής Προστασίας, καθιστώντας το έργο τοσο των επαγγελματιών όσο και των εθελοντών αναγκαίο. Η BOSCH με ευαισθησία στο συνάνθρωπο, προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, υποστηρίζοντας το έργο μας με ζήλο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.bosch.gr και επωφεληθείτε από την τεράστια ποικιλία σε εργαλεία και υπηρεσίες για το αυτοκίνητο, το σπίτι και τους επαγγελματίες του είδους.

Η Bosch Ελλάδας λειτουργεί ως θυγατρική του Ομίλου Bosch στην Ελλάδα από το 1992, αν και η επίσημη παρουσία στην Ελλάδα καταγράφεται ήδη από το 1913. Σήμερα απασχολεί 297 άτομα προσωπικό, ενώ οι συνολικές πωλήσεις της για το 2021 ανήλθαν στα 230,7 εκατ. ευρώ. Προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, δραστηριοποιείται στους τομείς της αυτοκίνησης και των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, ηλεκτρικών Εργαλείων και οικιακών συσκευών, συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού, συστημάτων ασφαλείας καθώς και στους βιομηχανικούς αυτοματισμούς, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Στη Bosch Ελλάδας υπάγονται και οι δραστηριότητες της Κύπρου, της Αλβανίας και της Μάλτας.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');