Υγειονομική κάλυψη Primer Festival 2022

Υγειονομική κάλυψη Primer Festival 2022 Υγειονομική κάλυψη Primer Festival 2022 Υγειονομική κάλυψη Primer Festival 2022 Υγειονομική κάλυψη Primer Festival 2022 Υγειονομική κάλυψη Primer Festival 2022

Οι εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. καλέστηκαν να καλύψουν υγειονομικά ένα διήμερο με δύο τεράστια ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, τον Tyga και τον Tiësto.
Μια απαιτητική κάλυψη με αρκετό κόσμο και δύσκολες συνθήκες καθώς το Σάββατο οι εθελοντές ήρθαν αντιμέτωποι και με έντονη βροχόπτωση.
Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. με την παρουσία 45 εθελοντών, δύο ασθενοφόρων και δύο γιατρών φρόντισε για την ασφάλεια των θεατών καθ' όλη τη διάρκεια του διημέρου.
Tiesto και Tyga, οι συστάσεις είναι περιττές, μιας και μιλάμε για τον διασημότερο DJ όλων των εποχών σύμφωνα με το Rolling Stone και για ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της διεθνούς ραπ σκηνής με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Δύο ονόματα που παρουσίασαν ένα εκρηκτικό διήμερο για την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία, σε ένα υπερθέαμα που ένωσε όλους τους λάτρεις της χορευτικής μουσικής

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');