«Βοηθάς; Είσαι JET» για δεύτερη χρονιά από τη JETOIL

«Βοηθάς; Είσαι JET»  για δεύτερη χρονιά από τη JETOIL

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η JETOIL οργανώνει την ενέργεια κοινωνικού σκοπού «Βοηθάς; Είσαι JET», αυτή τη φορά με μία διαφορετική, καινοτόμο προσέγγιση.

Από 1/12/2014 έως και 31/3/2015, η εταιρεία, μέσω επιλεγμένων πρατηρίων του δικτύου της, θα διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα χαρτομάντιλα «Βοηθάς; Είσαι JET» προς 1.50€. Για κάθε κουτί χαρτομάντιλα που θα πωλείται, η JETOIL θα διαθέτει 0.50€ για την ενίσχυση της Ενωσης «Μαζί για το Παιδί». Προκειμένου να επιβραβεύσει τους καταναλωτές για την υποστήριξή τους, τους παρέχει τη δυνατότητα να κερδίσουν και να πάρουν στην στιγμή μία σειρά από μικρά και μεγάλα δώρα, μέσω ενός μοναδικού κωδικού (σε αλφαριθμητική και QR μορφή) που θα προμηθεύονται μαζί με την αγορά των χαρτομάντιλων.

Συνολικά θα διανεμηθούν πάνω από 20.000 δώρα, έως 2.000 τυχεροί θα κερδίσουν δωροεπιταγές καυσίμων αξίας 20€, έως 5 τυχεροί θα κερδίσουν από 500 λίτρα πετρέλαιο θέρμανσης, έως 4.000 τυχεροί θα κερδίσουν αρωματικά αυτοκινήτων, έως 11.000 τυχεροί θα κερδίσουν φυσικό μεταλλικό νερό και έως 4.500 τυχεροί θα κερδίσουν σνακς. Το «Βοηθάς; Είσαι JET» ενισχύουν οι εταιρείες WURTH, ΖΑΡΟΣ και Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ προσφέροντας τα δώρα μαζί με τη JETOIL.

Περισσότερες πληροφορίες για την ενέργεια, τρόποι συμμετοχής στο διαγωνισμό, καθώς και ενημέρωση για την Ενωση «Μαζί για το Παιδί» μπορεί κανείς να βρει στο www.eisaijet.gr

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');