ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη των εγγραφών για την 12η σειρά της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Δήμου Αιγάλεω. Οι υποψήφιοι Εθελοντές που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν μέσα από το βασικό σχολείο που προσφέρει η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. και να ενταχθούν στην Ομάδα των Επίλεκτων Αιγάλεω, μπορούν να ολοκληρώσουν τις αιτήσεις τους μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου στα γραφεία του συλλόγου εντός του πρώην Εσπερινού Γυμνασίου Αιγάλεω, διεύθυνση Θηβών και Αδριανουπόλεως, Αιγάλεω (είσοδος από τον πεζόδρομο Μοσχονησίων 23 στο 1ο όροφο).
Τα γραφεία για την ολοκλήρωση των εγγραφών θα είναι ανοιχτά από Δευτέρα 04/09 και ώρες 18:30 έως 21:00 και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη.
Το βασικό σχολείο εκπαίδευσης έχει διάρκεια έξι (6) μηνών (με τις ενδιάμεσες αργίες) και τα μαθήματα θα γίνονται δύο (2) φορές την εβδομάδα (κάθε Δευτέρα και Τετάρτη) με έναρξη από τον Οκτώβριο.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η εκπαίδευση όπως κάθε χρόνο προσφέρεται από επαγγελματίες στην ειδικότητά τους που εστιάζουν τόσο στη θεωρητική κατάρτιση των διασωστών όσο και στην πρακτική εξάσκησή τους. Ακολουθεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης.
Τηλ. επικοινωνίας: 2112142869.
e-mail: info@epilektoi.com

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');