Ένα ευχαριστώ στην εταιρεία PROFAL A.B.E.E. για την προσφορά της

Ένα ευχαριστώ στην εταιρεία PROFAL A.B.E.E. για την προσφορά της Ένα ευχαριστώ στην εταιρεία PROFAL A.B.E.E. για την προσφορά της Ένα ευχαριστώ στην εταιρεία PROFAL A.B.E.E. για την προσφορά της Ένα ευχαριστώ στην εταιρεία PROFAL A.B.E.E. για την προσφορά της

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία PROFAL A.B.E.E. για την ευγενική προσφορά της σε μία σκάλα αλουμινίου τριών τεμαχίων για τις ανάγκες της ομάδας μας, γεγονός που αποδεικνύει την ευαισθητοποιήσή της σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1984 κατασκευάζοντας προϊόντα από αλουμίνιο και σίδηρο. Σχεδόν από την ίδρυσή της κατασκευάζει σκάλες αλουμινίου - διαφόρων τύπων - υψηλών προδιαγραφών - καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής αγοράς μέσω ενός σύγχρονου δικτύου διανομής προϊόντων. Παράλληλα, εξάγει προϊόντα σε χώρες της Βαλκανικής και την Κύπρο. Τα προϊόντα της παρέχουν απόλυτη ασφάλεια και αντοχή διότι είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά τα πρότυπα EN ISO 9001:2015 και ΕΝ 131 υιοθετώντας το τρίπτυχο :

Ασφάλεια - Αξιοπιστία – Εξυπηρέτηση.

Εκτός από τα παραγόμενα προϊόντα εισάγει και παρεμφερή, προσφέροντας έτσι μια μεγάλη ποικιλία ιδιαίτερα στο χώρο του χρωματοπωλείου και των ειδών οικιακού εξοπλισμού. Απευθύνεται σε καταστήματα και εταιρείες που πωλούν ανάλογα προϊόντα σε χονδρική πώληση. Οι ιδιώτες καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν τα προϊόντα από τα κατά τόπους συνεργαζόμενα καταστήματα.

Η εταιρεία λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στον Αυλώνα Αττικής, διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό προσφέροντας καλύτερη ποιότητα, και έχοντας ως γνώμονα τις αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς, βελτιώνει και διευρύνει τα παραγόμενα προϊόντα της.

Για να γνωρίσετε όλη τη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.profal.gr/el/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');