Αποστολή στήριξης στην Ανατολική Αττική από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης

Αποστολή στήριξης στην Ανατολική Αττική από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης Αποστολή στήριξης στην Ανατολική Αττική από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης Αποστολή στήριξης στην Ανατολική Αττική από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης Αποστολή στήριξης στην Ανατολική Αττική από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης Αποστολή στήριξης στην Ανατολική Αττική από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης

Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Πολιτικής Προστασίας για τις φωτιές στις περιοχές της Αττικής. Η ομάδα ήταν σε ετοιμότητα από τις 23/07/2018 με τη συμμετοχή πέντε ατόμων και ενός μέλους από την ΛΕΦΕΔ Πιερίας. Μετέβη στην περιοχή του Ν.Βουτσά και Μάτι Αττικής, με το κινητό επιχειρησιακό κέντρο, 1 ATV, όχημα 4x4 και το διασωστικό τρέιλερ. Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης ενώθηκε με την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω και υποστήριξε στην διαδικασία έρευνας και διάσωσης σε καμένες εκτάσεις με κατεστραμμένα κτίρια αλλά και πυρόσβεση σε αναζωπυρώσεις διαφόρων εστιών.
Το Δ.Σ. εκφράζει τα συλλυπητήρια του στους συγγενείς των θυμάτων και ενώνει τις προσευχές του για το αίσιο τέλος της περιπέτειας των αγνοουμένων.
Συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας για την ετοιμότητά τους αλλά και στους απλούς πολίτες που ξεπέρασαν εαυτούς και συμβάλουν σημαντικά στην ανακούφιση των πληγέντων.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');