Για άλλη μία φορά η Pedma στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Για άλλη μία φορά η Pedma στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Για άλλη μία φορά η Pedma στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Για άλλη μία φορά η Pedma στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η εταιρεία Pedma – Γ. Τριδήμας ανταποκρίθηκε για άλλη μία φορά θετικά στο κάλεσμα του εθελοντισμού και πρόσφερε στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. τρία χειροκίνητα βαρούλκα με ιμάντα. Τα βαρούλκα αυτά αποτελούν ένα ιδανικό εργαλείο για την έλξη ή την ανύψωση μεγάλων ή βαρέων αντικειμένων και θα βοηθήσουν στο μέλλον επιχειρήσεις ρυμούλκησης και ανέλκυσης σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, όπως στις πλημμύρες που έπληξαν την Εύβοια το καλοκαίρι του 2020.

Η εταιρεία Pedma – Γ. Τριδήμας δραστηριοποιείται από το 1982 στα συστήματα ανύψωσης, πρόσδεσης, συσκευασίας φορτίων και ειδικότερα σε ιμάντες, ανύψωσης φορτίων – έτοιμα σαμπάνια, ιμάντες πρόσδεσης φορτίων με καστάνια, ράγες – μπαστούνια – ιμάντες εσωτερικών χώρων, αλυσίδες – Αρτάνες ανύψωσης GRADE 80, εξαρτήματα αλυσίδων ανύψωσης GRADE 80, αλυσίδες και λεβιέδες για μεταφορά βαρέων φορτίων και μηχανημάτων, συρματόσχοινα – συρματόσχοινα με γάσες (έτοιμα σαμπάνια), γάντζους – ναυτικά κλειδιά – εντατήρες και μεγάλη ποικιλία ναυτιλιακών ειδών 

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2000 και συμφωνεί με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και standards.
 
Η Pedma – Γ. Τριδήμας http://www.pedma.gr/ είναι μαζί σας για κάθε πρόβλημα ή τεχνική λεπτομέρεια που αφορά την ασφαλή πρόσδεση/ανύψωση και μεταφορά των φορτίων σας.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');