Για άλλη μια φορά η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α

Για άλλη μια φορά η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Για άλλη μια φορά η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Για άλλη μια φορά η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Για άλλη μια φορά η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α

Η εταιρία Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε. έδειξε για άλλη μία φορά την αγάπη της για τον εθελοντισμό με μία πράξη με θετικό κονωνικό πρόσημο, καθώς εξόπλισε ένα επιχειρησιακό όχημα της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. με ελαστικά.

Τα οχήματα μας έχουν βρεθεί στις πιο αντίξοες συνθήκες, καθώς μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιήσει περιπολίες στους δρόμου της Αθήνας και του Αιγάλεω σε περιπτώσεις χιονόπτωσης, πλημμύρας αλλά και σεισμού. Επίσης τα οχήματα έχουν εξυπηρετήσει τη μετακίνηση των εθελοντών και του εξοπλισμού σε υγειονομικές καλύψεις ή καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Οι εθελόντες παρέλαβαν τα ελαστικά απο τον εκπρόσωπο της εταιρίας Π.Πετρόπουλος, Κο Δημήτριο Αλεξιάδη Δ/ντη επιχειρηματικής μονάδας.

Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στην Εταιρεία για την ένθερμη υποστήριξη του έργου της καθώς σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε εν μέσω υγειονομικής κρίσης, είναι πολύ σημαντική η ανάπτυξη ευρύτερων συνεργασιών, βασισμένες στο αίσθημα της αλληλοβοήθειας, για να κατορθώσουμε όλοι μαζί να παρέχουμε στους πολίτες τις συνθήκες εκείνες που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');