Η εταιρεία PappasClima μπαίνει στην οικογένεια των υποστηρικτών της ΕΠΟΜΕΑ

Η εταιρεία PappasClima μπαίνει στην οικογένεια των υποστηρικτών της ΕΠΟΜΕΑ Η εταιρεία PappasClima μπαίνει στην οικογένεια των υποστηρικτών της ΕΠΟΜΕΑ Η εταιρεία PappasClima μπαίνει στην οικογένεια των υποστηρικτών της ΕΠΟΜΕΑ Η εταιρεία PappasClima μπαίνει στην οικογένεια των υποστηρικτών της ΕΠΟΜΕΑ Η εταιρεία PappasClima μπαίνει στην οικογένεια των υποστηρικτών της ΕΠΟΜΕΑ

Η εταιρεία PappasClima LTD - Εφαρμογές Κλιματισμού & Εξαερισμού μπαίνει στην οικογένεια των υποστηρικτών της ΕΠΟΜΕΑ. Με την χορηγία της σε δύο κλιματιστικόά δαπέδου, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τον κλιματισμό της φουσκωτής σκηνής της ΕΠΟΜΕΑ, εξασφαλίζονται οι ιδανικές συνθήκες για την χρήση της σκηνής, η οποία - αναλόγως με τις συνθήκες - χρησιμοποιείται ως ιατρείο για την περίθαλψη των πολιτών σε μία έκτακτη κατάσταση αλλά και σε περιπτώσεις εκπαίδευσης σε ρεαλιστικές συνθήκες. 

Δύο λόγια για τον χορηγό μας:

Η PappasClima ιδρύθηκε το 1987 από τον κο Αλέξανδρο Παππά, με αντικείμενο την εμπορία και εγκατάσταση μηχανημάτων θέρμανσης και ηλιακών θερμοσιφώνων. Η εταιρεία, εδώ και χρόνια, δραστηριοποιείται και στην παροχή υπηρεσίας στην αγορά του κλιματισμού – αερισμού και θέρμανσης, τόσο με δικά της συνεργεία όσο και μακροχρόνιες συνεργασίες με αξιόπιστους και πιστοποιημένους συνεργάτες. Η πολύχρονη εμπειρία της εγγυάται την ποιότητα σε κάθε συνεργασία που αναλαμβάνει η PappasClima. 

«Η άνεση στο χώρο σας» είναι και το moto της εταιρείας και αυτό γίνεται πραγματικότητα από το τρίπτυχο εμπορία, εγκατάσταση και after sales service που εξασφαλίζουν την καλύτερη επιλογή συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης και αερισμού παρέχοντας υγιές και σωστά αεριζόμενο περιβάλλον. Με πιστοποιήσεις ISO (9001:2015 (Διοικητικές διαδικασίες – λειτουργίες), ISO 14001 (Πιστοποίηση για το περιβάλλον και φθοριούχα αέρια) και ISO18001 (υγιεινή και ασφάλεια), αποδεικνύει την δυναμική της και την ποιότητα των υπηρεσιών της

Επικοινωνήστε σήμερα με την PappasClima στο https://pappasclima.gr/ και το εξυπηρετικό προσωπικό της θα κατανοήσει κάθε ανάγκης σας, προτείνοντας τα πιο κατάλληλα συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας μια εξατομικευμένη λύση που προσφέρει τη μέγιστη άνεση και αποδοτικότητα.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');