Η ElvalHalcor A.E. για άλλη μία φορά στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

	Η ElvalHalcor A.E. για άλλη μία φορά στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. 	Η ElvalHalcor A.E. για άλλη μία φορά στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. 	Η ElvalHalcor A.E. για άλλη μία φορά στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. 	Η ElvalHalcor A.E. για άλλη μία φορά στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. 	Η ElvalHalcor A.E. για άλλη μία φορά στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η ElvalHalcor A.E. στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της να είναι αρωγός πρωτοβουλιών και δράσεων που κινούνται στη γραμμή της αλληλεγγύης και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, στηρίζει για άλλη μια φορά το έργο μας με την χορηγία του Chasing M2 υποβρύχιου Drone 200m που θα συνδράμει τα μέγιστα σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στο υγρό στοιχείο.

Για την ElvalHalcor A.E. η εταιρική υπευθυνότητα δεν είναι απλώς μία υποχρέωση που υπαγορεύεται από εθνικά πρότυπα και διεθνείς κανονισμούς. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αποτελεί στρατηγική της επιλογή με φιλοσοφία να προσεγγίζει συστηματικά και να εφαρμόζει με υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές.

Θεωρούμε ότι και η νέα χορηγία, (η προηγουμένη μια καροτίερα διάτρησης ενισχυμένου σκυροδέματος χρησιμοποιήθηκε επιτυχώς και στον τελευταίο καταστροφικό σεισμό στη Τουρκία) θα μας επιτρέψει να κινηθούμε έγκαιρα σε περιπτώσεις κινδύνου απώλειας ζωής και αποτελεσματικά σε περιπτώσεις θαλάσσιας ρύπανσης και καθαρισμού του βυθού.

Θέλουμε να πιστεύουμε και εμείς ότι και αυτή η ευγενική προσφορά της ElvalHalcor αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών μας να βρισκόμαστε δίπλα στον πολίτη με δράσεις πρόληψης αλλά και αντιμετώπισης κρίσιμων καταστάσεων.

Ιστοσελίδα: https://www.elvalhalcor.com/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ