Η SKAG βοηθά την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. να παραμείνει οργανωμένη

Η SKAG βοηθά την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. να παραμείνει οργανωμένη Η SKAG βοηθά την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. να παραμείνει οργανωμένη Η SKAG βοηθά την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. να παραμείνει οργανωμένη Η SKAG βοηθά την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. να παραμείνει οργανωμένη Η SKAG βοηθά την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. να παραμείνει οργανωμένη

Με την χορηγία 300 κλασέρ η SKAG μας δίνει τον απαραίτητο εξοπλισμό για να παραμείνουμε οργανωμένοι. Η  SKAG πάντα κοντά στην ελληνική κοινωνία θεωρούσε πάντα ευθύνη της να υποστηρίζει δράσεις που κάνουν την κοινωνία μας καλύτερη. Το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς λειτουργεί εδώ και μία δεκαετία στα πλαίσι της οποία υποστηρίζει κοινωφελή ιδρύματα και φορείς με αποδεδειγμένη πορεία, προσφέροντας δωρεάν τα προϊόντα της.

Η Θ.Κ. Σκαγιάς ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά απο το 1956, παράγοντας χαρτικά είδη γραφής, όπως, τετράδια, σπιράλ θεμάτων, μπλοκ γραφής, κλασέρ σχολικά, κλασέρ γραφείου και πολλά άλλα προϊόντα.

Τα προϊόντα Skag βρίσκονται σε πάνω από 35 χώρες, από τον Καναδά μέχρι την Ιαπωνία, καλύπτοντας επιλεκτικά τις περισσότερες ηπείρους παγκοσμίως. Οι κύριες αγορές στις οποίες η εταιρεία δρα ενεργά είναι η Ευρωπαϊκή, η Μεσόγειος, η Μέση Ανατολή, τα Βαλκάνια, η Δυτική Αφρική, κ.λ.π. 

Βρείτε τα προϊόντα της SKAG στην ιστοσελίδα της https://www.skag.gr/# αλλά και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας από το δίκτυο πωλήσεων!

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');