Η SYGOMETAL-KOKKINIS O.E δίνει για άλλη μια φορά το παράδειγμα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης

Η SYGOMETAL-KOKKINIS O.E δίνει για άλλη μια φορά το παράδειγμα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Η SYGOMETAL-KOKKINIS O.E δίνει για άλλη μια φορά το παράδειγμα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Η SYGOMETAL-KOKKINIS O.E δίνει για άλλη μια φορά το παράδειγμα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης

Η εταιρία SYGOMETAL-KOKKINIS O.E. με ισχυρή παρουσία από το 1989 στον τομέα των εισαγωγών και της διάθεσης στην Ελληνική αγορά, δίνει το παράδειγμα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με την χορηγία ενός μηχανήματος ηλεκτροσυγκόλλησης στην ΕΠΟΜΕΑ Ελλάδος.

Η χορηγία αυτή χαίρει της μέγιστης εκτίμησης από τους εθελοντές και κυρίως από τους μηχανικούς της ΕΠΟΜΕΑ, καθώς οι εργασίες τους σε οχήματα, κατασκευές και εξαρτήματα θα πραγματοποιείται με τη μέγιστη απόδοση και ποιότητα στο αποτέλεσμα, όσο αυθόρμητα και αν έρθει η ανάγκη για την εργασία. Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι εθελοντές κλήθηκαν να αυτοσχεδιάσουν σε καταστάσεις έκτακτου ανάγκης πριν και μετά την επιφυλακή.

Η SYGOMETAL-KOKKINIS O.E. από το 1992 διεύρυνε τις δραστηριότητές της με πετρελαιοκίνητες και βενζινοκίνητες ηλεκτροσυγκολλήσεις – γεννήτριες όλων των τύπων.

Το 2013 δημιουργήθηκε και η ΑΦΟΙ ΚΟΚΚΙΝΗ Ο.Ε. WELDTECH, αναλαμβάνοντας τη διάθεση στην αγορά των ηλεκτροσυγκολλήσεων Inverter όλων των τύπων ΜΜΑ – MIG – TIG –  Plasma, CNC table με κοπή OX/AC – Plasma ή laser.

Από την ίδρυσή της έως και σήμερα, οι εταιρίες της συνεχώς εξελίσσονται και έχουν καθιερωθεί στο χώρο τους, αντιπροσωπεύοντας μεγάλους οίκους του εξωτερικού όπως: GENSET, RILON, SELECTARC, REBOUD ROCHE, SIR MECCANICA, HITECH, PARWELD, N WORLD, INE, SAFRA, HYUNDAI, WEARTECH, ALFRA, HUGONG.

Οι απαιτήσεις της αγοράς για κατασκευές υψηλής τεχνολογίας δημιούργησαν νέες ανάγκες για παραγωγή αυτόματων και σύγχρονων συγκολλητικών συστημάτων και μηχανημάτων κατεργασίας μετάλλων.

Η SYGOMETAL-KOKKINIS O.E καθώς και οι εταιρίες της, παρακολουθώντας αυτές τις εξελίξεις, ενημερώνονται και εκπαιδεύουν το προσωπικό τους και παράλληλα διευρύνουν τη γκάμα των προϊόντων τους. Έτσι, είναι σε θέση να προσφέρουν στους πελάτες τους τις πλέον κατάλληλες, σύγχρονες και οικονομικές λύσεις.

Με τα μηχανήματα και υλικά που διαθέτουν στην αγορά, μπορούν να ικανοποιήσουν με την ίδια ευκολία τις ανάγκες του ερασιτέχνη ηλεκτροσυγκολλητή, του μηχανουργείου, του εργοταξίου, του ναυπηγείου έως και της μεγαλύτερης βιομηχανικής μονάδας, προσφέροντας από το απλό ηλεκτρόδιο και συγκόλληση έως και το πιο σύνθετο μηχάνημα, όπως ρομποτικό plasma transfer arc (P.T.A.), μηχανήματα laser κλπ.

Η υποστήριξη μετά την πώληση των μηχανημάτων, με service και ανταλλακτικά, η σωστή εκπαίδευση των χειριστών για τη λειτουργία τους, η τεχνική πληροφόρηση των πελατών της προκειμένου να αντεπεξέλθουν σε κάθε δύσκολη περίπτωση που αντιμετωπίζουν, καλλιέργησαν την αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ της SYGOMETAL-KOKKINIS O.E.  και του πελάτη, μια εμπιστοσύνη που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την εταιρεία και το προσωπικό της.
Ιστοσελίδα: https://sygometal.gr/ 

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');