Συναυλία Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Θέατρο Βράχων

Συναυλία Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Θέατρο Βράχων Συναυλία Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Θέατρο Βράχων Συναυλία Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Θέατρο Βράχων Συναυλία Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Θέατρο Βράχων Συναυλία Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Θέατρο Βράχων

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους συνθέτες – ερμηνευτές του σήμερα, έρχεται αυτό το καλοκαίρι να γεμίσει με ρυθμούς και μελωδίες όλη την Ελλάδα, με τραγούδια που αγαπήθηκαν εδώ και 2,5 δεκαετίες!

H καλοκαιρινή περιοδεία του 2024 ξεκινάει από το θέατρο Βράχων στην Αθήνα την Τετάρτη 12 Ιουνίου. Ένα θέατρο που κρύβει χαραγμένες στα βράχια του εμπειρίες λάμψης και αληθινής χαράς με τα τραγούδια του Μιχάλη να ξεσηκώνουν νεολαία και μεσήλικες με την ίδια δύναμη ανά τις εποχές!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη μουσική του βαλίτσα γεμάτη από αγαπημένα τραγούδια όπως το «Χωρίς Αναπνοή» , τον «Βυθό», το «Μη με Ονειρευτείς», και το «Καλοκαίρι μου» μέχρι το «Χορεύω» και τη «Σαϊτιά», μας ταξιδεύει στο σήμερα, «από το 1 έως το 100» , τραγούδι δικό του και της Ελεάνας Βραχάλη, που μόλις κυκλοφόρησε! Έτσι, ανεβαίνει για ακόμα μια φορά στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024!

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ