Τα Carner πιστά στο ραντεβού τους με τον εθελοντισμό

Τα Carner πιστά στο ραντεβού τους με τον εθελοντισμό Τα Carner πιστά στο ραντεβού τους με τον εθελοντισμό Τα Carner πιστά στο ραντεβού τους με τον εθελοντισμό

Τα Carner πιστά στο ραντεβού τους με τον εθελοντισμό και την εταιρική κοινωνική ευθύνη, πρόσφερε έναν Φορτιστή Συντηρητή Μπαταριών Αυτοκινήτου & Μοτο Osram 908 12/24 Volt 8 Amper για τα επιχειρησιακά οχήματα της ΕΠΟΜΕΑ.
Οι αντίξοες συνθήκες και οι επικίνδυνες περιοχές όπου καλείται συχνά η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. να παρέχει τις υπηρεσίες της, προσεγγίζονται μόνο με τα οχήματα 4x4 της ομάδας μας. Ως εκ τούτου, θέλουμε να είναι εξοπλισμένα στο βέλτιστο βαθμό και τα Carner μας βοηθούν να το πραγματοποιήσουμε.
 
Τα CARNER είναι τα μεγαλύτερα καταστήματα αξεσουάρ αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των αξεσουάρ αυτοκινήτων, προσφέρουν την μεγαλύτερη ποικιλία αξιόπιστων επώνυμων προϊόντων για κάθε μάρκα και μοντέλο. Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό τους είναι πάντα σε θέση να εξυπηρετήσει την ανάγκη κάθε πελάτη, ενώ στον χώρο τους υπάρχει και η δυνατότητα τοποθέτησης των αξεσουάρ στο αυτοκίνητο.

Iστοσελίδα http://eshop.carner.gr/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');