Τελευταίο μάθημα της 9ης εκπαιδευτικής σειράς με τον κο Αρνιακό και Βράβευση των Κυβερνητών LIONS

Τελευταίο μάθημα της 9ης εκπαιδευτικής σειράς με τον κο Αρνιακό και Βράβευση των Κυβερνητών LIONS Τελευταίο μάθημα της 9ης εκπαιδευτικής σειράς με τον κο Αρνιακό και Βράβευση των Κυβερνητών LIONS Τελευταίο μάθημα της 9ης εκπαιδευτικής σειράς με τον κο Αρνιακό και Βράβευση των Κυβερνητών LIONS Τελευταίο μάθημα της 9ης εκπαιδευτικής σειράς με τον κο Αρνιακό και Βράβευση των Κυβερνητών LIONS Τελευταίο μάθημα της 9ης εκπαιδευτικής σειράς με τον κο Αρνιακό και Βράβευση των Κυβερνητών LIONS

Το τελευταίο μάθημα για την 9η εκπαιδευτική σειρά έλαβε μέρος στα γραφεία της ΕΠΟΜΕΑ Αιγάλεω στις 14/06. Η μεγάλη έκπληξη για τους εθελοντές της ΕΠΟΜΕΑ ήταν ο εισηγητής για το μάθημα μετεωρολογίας ο κος Αρνιακός, εκπαιδευτής της ΕΠΟΜΕΑ, υποστηρικτής του εθελοντισμού και φίλος επί σειρά ετών.

Ο κος Αρνιακός, όπως κάθε χρόνο πραγματοποίησε ένα απολαυστικό μάθημα με θέμα την "Μετεωρολογία" εξηγώντας με απλό και κατανοητό τρόπο τα καιρικά φαινόμενα που μπορούν να προκαλέσουν καταστροφές που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο μέλλον, αλλά και θέματα αυτοπροστασίας. Μετά από το μάθημα ακολούθησε αγιασμός και βράβευση των Κυβερνητών LIONS των τριών προηγούμενων ετών.

Ο κος Λυμπέρης Κωνσταντίνος, η κα Έφη Νικολαΐδη και η κα Μαργαρίτα Δασκαλάκη, δέχτηκαν με χαρά την βράβευση της ΕΠΟΜΕΑ για την προσφορά τους στον εθελοντισμό και την υποστήριξη που προσέφεραν στην ομάδα. Ο πρόεδρος Ρουμελιώτης Γεώργιος και το Δ.Σ. ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την τιμητική παρουσία τους.

 

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');