Υγειονομική κάλυψη μαθητικής παρέλασης Αθήνας

Υγειονομική κάλυψη μαθητικής παρέλασης Αθήνας Υγειονομική κάλυψη μαθητικής παρέλασης Αθήνας Υγειονομική κάλυψη μαθητικής παρέλασης Αθήνας Υγειονομική κάλυψη μαθητικής παρέλασης Αθήνας Υγειονομική κάλυψη μαθητικής παρέλασης Αθήνας

Την υγειονομική κάλυψη της μαθηματικής παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ανέλαβαν οι εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Ομάδες εθελοντών με εξοπλισμό κάλυψαν τα σημεία της διαδρομής ενώ συνέδραμαν μηχανές, ένα υπηρεσιακό όχημα και η κινητή ιατρική μονάδα των LIONS που έχει παραχωρηθεί στην ομάδα μας.
Ο Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να παρακολουθήσει την υπερηφάνεια και τη συγκίνηση των μαθητών της Αθήνας που παρήλασαν, τιμώντας την Εθνική Επέτειο της Επανάστασης του 1821
. ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γιώργος Δημόπουλος και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.
Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσαν οι μαθητές του 50ου σχολείου Αθηνών, οι οποίοι παρέλασαν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους για τους νεκρούς στην τραγωδία των Τεμπών.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');