Συγκινητική προσφορά της εταιρείας Service Sivris στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Συγκινητική προσφορά της εταιρείας Service Sivris στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Συγκινητική προσφορά της εταιρείας Service Sivris στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Συγκινητική προσφορά της εταιρείας Service Sivris στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Συγκινητική προσφορά της εταιρείας Service Sivris στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Συγκινητική προσφορά της εταιρείας Service Sivris στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Ήταν συγκινητική η προσφορά της εταιρείας Service Sivris στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.
Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η μάχη με τα πύρινα μέτωπα στα διάφορα σημεία της Ελλάδος ο Γιάννης και Δημήτρης Σιβρής, επικοινώνησαν με την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. για να προσφέρουν υλικά που θα διευκόλυναν το έργο μας.
Καθώς σ’ αυτή την άνιση μάχη με τις φλόγες, μέρος του υλικοτεχνικού εξοπλισμού είχε υποστεί ζημιές προέβη στην αγορά εξοπλισμού για το πυροσβεστικό μας όχημα.

Η εταιρεία Service Sivris στεγάζεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών στην περιοχή Βατώντας στην Ν. Αρτάκη Ευβοίας, παρέχοντας υπηρεσίες εγκεκριμένων επισκευών, αποκλειστικής εμπορίας γνήσιων ανταλλακτικών, τόσο στο χώρο του επαγγελματικού αυτοκινήτου όσο και στο χώρο των σκαφών, συνεργαζόμενη με όλα τα μεγάλα ονόματα αλλά και εξειδικευμένες υπηρεσίες πλυντηρίου, λιπαντηρίου, μακροχρόνιας στάθμευσης σκαφών, επισκευών καθοδόν με το κινητό συνεργείο εντός και εκτός συνόρων.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');