Ανθρωπιστική Βοήθεια

Ανθρωπιστική Βοήθεια Ανθρωπιστική Βοήθεια Ανθρωπιστική Βοήθεια Ανθρωπιστική Βοήθεια Ανθρωπιστική Βοήθεια

Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος, μετά τις επιπτώσεις των πυρκαγιών που έπληξαν την χώρα το τελευταίο διάστημα, ενεργοποίησε το μηχανισμό της ειδοποιώντας όλες τις ομάδες για την μεγάλη ανάγκη σε είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας.

Από την πρώτη στιγμή οι ομάδες ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Χανίων, Αιγάλεω, Αθήνας, Λάρισας, Θεσσαλονίκης, Παύλου Μελά, οι εθελοντές της Λέσχης Lions Club of Athens TALOS - Civil Protection and Rescue Lions D117A, μέλη του Jeep Club Hellas, πολίτες και εταιρείες, στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή με μεγάλο όγκο ανθρωπιστικής βοήθειας σε είδη προσωπικής υγιεινής, τρόφιμα, ζωοτροφές κ.α.

Το Σάββατο 28/8/2021, εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω, Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Παύλου Μελά, Λάρισας, της Λεσχης Lions Athens Talos Civil Protection and Resque και του Jeep Club Hellas βρέθηκαν στην βόρεια Εύβοια και με την καθοδήγηση του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού διένειμαν τα πράγματα πόρτα πόρτα σε δεκαεπτά (17) χωριά που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, ήτοι: Κρυονέρι, Μονοκαρυά, Νέα Σινασος, Βούτα, Καμάρια, Σήμια, Κυπαρίσσι, Καματριάδες, Γούβες, Αγριοβοτάνι, Ελληνικά, Βασιλικά, Κοκκινομηλιά, Κερασιά, Παπάδες, Κρυονερίτης, Αχλάδι.

Την αποστολή της Θεσσαλονίκης συνδράμει στη διανομή και ο παρουσιαστής και tattoo artist Γιώργος Μαυρίδης, γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα τον κοινωνικό χαρακτήρα του και την ευαισθητοποίησή του σε θέματα που ωφελούν το κοινωνικό σύνολο.

Μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας προήλθε από την ευγενική στήριξη των καταστημάτων DISCOUNT, μετά από επικοινωνία τους με το Jeep Club Hellas, τα οποία ευχαριστούμε. 

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την εταιρεία 2ΧΜ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ για την προσφορά της σε είδη πρώτης ανάγκης και ζωοτροφές.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');