Η εταιρεία Novitron A.E. στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η εταιρεία Novitron A.E. στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η εταιρεία Novitron A.E. στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η εταιρεία Novitron A.E. στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η εταιρεία Novitron A.E. στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Novitron A.E. για την ευγενική συνδρομή της σε δύο μπαταρίες Berga Truck Basic Block 120Ah B03 Pol DX4-1 για τα πυροσβεστικά μας οχήματα

Η Novitron A.E. είναι ο εξουσιοδοτημένος διανομέας των κορυφαίων λιπαντικών Mobil για την ελληνική αγορά.

Η εταιρία προσφέρει μία πλήρη σειρά των παγκοσμίου φήμης λιπαντικών Mobil, για τον κλάδο των επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων με τις σειρές Mobil 1, Mobil Super και Μobil Delvac αντίστοιχα, της βιομηχανίας και της εσωτερικής ναυτιλίας με τις σειρές Mobil SHC και Mobil Gard. Τα λιπαντικά της Mobil είναι σχεδιασμένα για να υπερβαίνουν τις απαιτήσεις/προδιαγραφές των κατασκευαστών και της βιομηχανίας, εξαντλητικά δοκιμασμένα στο εργαστήριο και σε πραγματικές συνθήκες και συνεχώς βελτιούμενα και πρωτοποριακά, ώστε να συνδυάζουν πάντα την άριστη απόδοση με τις τεχνολογίες αιχμής.

Παράλληλα με τα λιπαντικά Mobil, η εταιρία διανέμει τα συστήματα αυτόματης λίπανσης Memolub. Πρόκειται για προϊόντα εξέχουσας προστιθέμενης αξίας, που μπορούν να μεταβάλλουν σε μεγάλο βαθμό την διαδικασία λίπανσης με πολλαπλά οφέλη για την επιχείρηση που τα επιλέγει.

Τέλος, έχει εντάξει στα προϊόντα της τις μπαταρίες Berga της Clarios (πρώην Johnson Controls), εταιρίας με την ισχυρότερη τεχνογνωσία στο χώρο των μπαταριών οχημάτων, διαθέτοντας στην αγορά προϊοντικές λύσεις υψηλής ποιότητας.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://novitron.gr/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');